Locale Altele
Vineri, 1 Iulie 2022
Vin, 1 Iul 2022
TOP 4 joburi în trend care merită atenția ta
SM Online  - Marti, 24 Mai 2022

O slujbă tradițională, cu program fix, reguli stricte și un nivel ridicat de stres s-ar putea să nu fie chiar pe placul tău. Însă, din fericire trăim într-un secol în care lucrurile evoluează de la o zi la alta, în care ai la dispoziție variante diverse, astfel că poți câștiga bani din activități pe care le faci din pură pasiune și exact în modul tău.


Dacă ești o fire mai nonconformistă să știi că sunt o mulțime de joburi care implică program flexibil, sarcini unice și responsabilități specializate. 

Iată așadar care sunt locurile de muncă în trend în perioada aceasta din care îl poți alege pe cel în care nu va exista riscul să te plictisești:

1. Designer de jocuri video

Un astfel de job poate reprezenta o direcție interesantă pentru cei care sunt pasionați de jocurile video dar și de arta vizuală în același timp. În această funcție, designul dezvoltă concepte de jocuri video, scriind și actualizând codul software pentru fiecare joc. Dacă deja îți sună interesant, poți face anumite studii sau cursuri de specializare, iar jobul tău zilnic va implica activitățile pe care le faci din pasiune și cu maximă implicare. 

2. Organizator de evenimente

Un organizator de evenimente planifică și execută diverse activități pentru firme sau persoane fizice. Aceștia fie organizează nunți, botezuri sau alt tip de petreceri, fie lucrează la scară corporatistă. În orice caz s-ar putea să ți se pare foarte interesant să te ocupi de fiecare aspect al petrecerii. Locație, masa, elementele decorative, surprize, tematica, și așa mai departe. Totul este în mâinile tale, tu vei decide cadrul în care oamenii se vor distra. Dacă ești o fire creativă, energică, comunicativă atunci s-ar putea să ți se potrivească de minune acest tip de job.

3. Model de videochat

Ca model de videochat va trebui să interacționezi cu oamenii, să te faci plăcută, să le oferi o prin prezență și atitudine o stare de bine, iar în acest fel vei câștiga un salariu semnificativ. S-ar putea ca acest job să ți se potrivească dacă te aștepți să-ți organizezi propriul program, dacă vrei să faci parte dintr-o echipă care îți oferă sprijin constant și dacă nu îți dorești ca pe parcursul programului să intervină monotonia. Cei de la Richgirls-studio.ro se ocupă de angajarile fetelor în videochat, însă dacă vrei să afli mai multe despre procesul de selecție sau ce presupune cu exactitate acest job, îi poți contacta pentru toate informațiile de care ai nevoie. 

4. Agent de turism

Un agent de turism lucrează îndeaproape cu călătorii, iar aceștia planifică zborurile, se ocup de cazare și a obține biletele necesare pentru diversele atracții turistice.Totodată, oferă sfaturi privind destinațiile de călătorie și creează itinerarii pentru a-și ajuta clienții să se bucure de fiecare călătorie. De asemenea, aceștia pot lucra de acasă, având în vedere că-și pot face munca doar de pe telefon sau un laptop.

În concluzie, dacă îți dorești un loc de muncă interesant, captivant care să te provoace în mod constant atunci sunt o varietate din care poți alege. Orientează-te câtre acele activități pe care le faci din pasiune, pe care le-ai face chiar și neplătit, iar atunci devine simplu. Joburile actuale sunt create astfel încât să se potriveasă diferitelor personalități și temperamente, doar găsește-l pe cel la care visezi.

Sursa foto: unsplah.com

 
1586 vizite
Distribuie pe