Locale Altele
Vineri, 1 Iulie 2022
Vin, 1 Iul 2022
Top 3 cele mai populare cazinouri din țară
SM Online  - Miercuri, 25 Mai 2022

În prezent există un număr destul de ridicat de cazinouri din care poți alege atunci când vrei să îți încerci norocul. Fie că vorbim de cazinourile online sau de cazinourile stradale, oferta este una foarte variată. Există multe criterii după care poți clasa cazinourile.

Printre acestea se numără oferta de jocuri pe care o deține un cazino, bonusurile pe care le oferă jucătorilor lor, payout-ul oferit sau dacă vorbim de un casino online nou. O să îți prezint cele mai populare cazinouri din România.

1. Vladcazino

Vladcazino este un cazino online apărut relativ recent pe piață, dar care a cunoscut o ascensiune spectaculoasă. Primul lucru pe care îl vei observa atunci când vei accesa platforma de cazino Vladcazino va fi aspectul platformei.

Vladcazino funcționează pe aceeași platformă ca Unibet, acesta fiind un cazino foarte apreciat la nivel internațional. Vladcazino oferă o gamă variată de jocuri, de la celebrele jocuri de la EGT precum Shining Crown, Burning Hot sau Dazzling Hot, până la cele mai populare jocuri la nivel internațional precum Starburst care este furnizat de NetEnt. La VladCazino poți accesa și una dintre cele mai bune platforme de bingo.

De asemenea, VladCazino oferă și o secțiune de Poker unde ai mai multe variante de joc. Vladcazino își răsplătește noii utilizatori cu un bonus de 125% în limita a 999 RON și 200 rotiri gratuite la slotul Shining Crown. Tot ce trebuie să faci pentru a intra în posesia bonusului este să accesezi platforma VladCazino, să te înregistrezi și să efectuezi un prim depozit.

2. Netbet

Netbet este unul dintre cele mai apreciate cazinouri online la nivel internațional. Netbet se diferențiază de celelalte cazinouri mai ales prin oferta de jocuri foarte bogată. Fie că vorbim de celebrele jocuri EGT, de cele de la Novomatic sau cele de la NetEnt, Evogaming sau iSoftbet, la Netbet le găsești pe toate.

De asemenea, Netbet este singurul operator din România care oferă în prezent jocul de table pe bani reali. La Netbet poți accesa cele mai populare loterii din lume precum Loto Polonia, Grecia Kino sau loteriile din Italia. Netbet se remarcă și prin multitudinea de bonusuri pe care le oferă clienților. Aici vei primi un bonus fără depunere de 180 rotiri gratuite care pot fi jucate la Shining Crown.

De asemenea, vei primi și un bonus de bun venit care se aplică la primele 5 depuneri. La prima depunere vei primi 100% până la 1000 RON și 100 rotiri gratuite, la a doua depunere 75% în limita a 1000 RON și 100 rotiri, la a treia 50% până la 1000 RON și 100 rotiri, la a patra depunere vei primi 25% până la 1000 RON și 100 rotiri gratuite și la a cincea depunere vei primi 25% până la 1000 RON plus 150 rotiri gratuite.

3. Magic Jackpot

Magic Jackpot este printre cele mai noi cazinouri online apărute în România. La Magic vei găsi multe jocuri populare atât în sălile de joc, cât și în mediul online. Magic Jackpot surprinde clienții prin bonusul de bun venit consistent. Bonusul de bun venit de la Magic Jackpot constă în 100% la prima depunere în limita a 900 RON și 600 rotiri gratuite la Book of  Dead. De asemenea, la a doua depunere vei primi un bonus de 50% în limita a 600 RON.

1695 vizite
Distribuie pe