Locale Altele
Sambata, 25 Iunie 2022
Sam, 25 Iun 2022
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Cele mai comune mituri despre pariuri sportive
SM Online  - Miercuri, 25 Mai 2022

Ca în orice alt domeniu, și în lumea pariurilor au existat și există în continuare destule mituri.


Deși ele au vehiculat ba prin mediul online, ba prin agențiile de pariuri stradale, s-a dovedit că nu erau fondate și că nu aveau nicio treabă cu realitatea. O să îți prezint cele mai comune mituri despre pariuri sportive.

Mitul 1

Unul dintre cele mai populare mituri este "Cu cât pariezi mai mult, cu atât pierzi mai mult". Pariorii profesioniști ating o rată medie de succes de 55%. Media cotelor jucate de pariorii profesioniști este de puțin peste 2.

Din acest aspect reiese că aceștia au nevoie de un număr foarte mare de pariuri pentru a obține un profit semnificativ. În acest caz, este clar că cine a inventat acest mit nu a gândit prea logic și nu este fondat.

Profită de ocazie și pariază online. Tot ce trebuie să faci e să urmezi deschide cont Winbet și poți paria din confortul canapelei pe meciurile favorite.

Mitul 2

Există mulți pariori sceptici care consideră că agențiile de pariuri aranjează meciuri. În general, acest mit este crezut de pariorii care nu cunosc prea multe informații despre modul în care funcţionează casele de pariuri. În fapt, agențiile de pariuri ar avea mult mai mult de pierdut dacă meciurile ar fi aranjate.

Un alt mit asemănător spune că echipele care sunt sponsorizate de agenții primesc bani în mod legal cu scopul de a aranja meciurile în așa fel încât casa de pariuri să aibă de câștigat. Nimic mai fals. Majoritatea echipelor mari sunt sponsorizate de agenții de pariuri la nivel internaţional și nu și-ar risca vreodată reputația câștigată în timp pentru astfel de blaturi.

Mitul 3

Un alt mit care a circulat des prin agențiile de pariuri stradale este legat de parierea online. La începutul pariurilor online, majoritatea pariorilor erau sceptici în ceea ce privește pariurile online. Aceștia se temeau pentru siguranța datelor lor, a banilor și erau nesiguri de plata câștigurilor.

În timp, s-a dovedit că acest lucru era doar un mit și mulți pariori au început să parieze în mediul online deoarece au mai multe avantaje și este mult mai comod. Cu toate acestea, există încă pariori care consideră că parierea în mediul online este periculoasă și că agențiile de pariuri le pot lua banii sau datele.

Trebuie să știi că fiecare agenție de pariuri este reglementată de ONJN și are sisteme de siguranță sporite pentru a nu divulga datele personale ale pariorilor și pentru a le menține banii în siguranță.

Mitul 4

Cu siguranță ai auzit de multe ori că nu poți câștiga dacă pariezi pe cote mici. Acest mit a fost spulberat de multe ori de către mulți pariori. Există anumite strategii care folosesc mizele mici precum easy money.

Easy money se referă la parierea pe cote de 1.10-1.20 și reinvestirea profitului continuu în pariuri cu cote de genul acesta până la atingerea obiectivului propus. Printre primii pariori care au demontat acest mit se numără Tomass, care este cel mai celebru utilizator al strategiei easy money și care a reușit cu numai 10 euro să ajungă la un profit de 3.560 euro în mai puțin de o lună.

1691 vizite
Distribuie pe