Locale Altele
Sambata, 25 Iunie 2022
Sam, 25 Iun 2022
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
5 indicii la care să te uiți când joci poker
SM Online  - Luni, 6 Iunie 2022

Joci vreodată poker cu prietenii sau online, în cazino live? Chiar dacă online poker România este cea mai populară și la îndemână formă de poker, un adevărat jucător știe să se descurce și cu varianta clasică a jocului.


De altfel, nimic nu poate înlocui farmecul unui joc față în față, iar una din cele mai bune strategii care să-ți asigure succesul la poker este să știi cum să citești reacțiile celorlalți participanți la joc, fie că sunt oponenți, fie că este vorba de dealer.

Mișcări defensive

Un jucător cu experiență știe că atunci când ajunge la jetoane pentru a paria și adversarul său începe, de asemenea, să atingă jetoane, ca și cum ar fi gata să facă call imediat, este un semn că probabil că nu are o mână puternică. Cu cât mâna unui jucător este mai slabă, cu atât este mai probabil ca acesta să facă un gest pentru a te împiedica să pariezi. Dimpotrivă, cel care are o mână puternică va sta nemișcat și va evita să atingă jetoanele.

Pauze și ezitări când cineva face un pariu

Când un jucător face un pariu semnificativ, ezitările și pauzele sugerează o mână puternică. Jucătorii care pariază pe mâini slabe și la cacealma vor face de obicei acest lucru direct și normal, fără pauze. Aceștia din urmă doresc să transmită încredere. Pariul direct și normal este o modalitate de a transmite încredere. Jucătorii care pariază pe mâini puternice se dau deseori de gol făcând lucruri neobișnuite pe care cei care blufează, în general, nu sunt dispuși să le facă sau nu se simt confortabil să le facă.

Call-uri mai rapide ca de obicei

Call-urile rapide vor indica, în general, mâini slabe sau medii. Când un jucător plătește imediat un pariu, aceasta înseamnă că a exclus imediat o plusare. Deoarece jucătorii cu mâini puternice sunt adesea concentrați pe maximizarea valorii și pe a-și juca mâna în cel mai bun mod posibil, acest lucru face puțin probabil ca un jucător cu o mână puternică să efectueze un call imediat. Dacă un jucător cu o mână puternică decide să facă call, de obicei îi va lua câteva secunde pentru a ajunge la acea decizie.

Declarații referitoare la mâini slabe

De exemplu, un jucător pariază și spune: „Sunt doar la egalitate; nu vă faceți griji" cel mai probabil spune adevărul. Blufeurii, în general, nu vor să atragă atenția și rămân la declarații neutre sau la declarații puternice dacă aleg să vorbească. Afirmațiile referitoare la mâini bune sunt mult mai greu de interpretat decât afirmațiile referitoare la mâini slabe. Cei care joacă la cacealma au în mod evident un motiv să sugereze sau să afirme că au cărți bune, așa că veți auzi o mulțime de declarații puternice de la ei.

Iritare

Iritarea sau lipsa de politețe a unui jucător care face un pariu mare este un indiciu că jucătorul este relaxat. Cei care joacă la cacealma, în general, nu vor să exprime iritare sau furie, deoarece nu vor să riște să agite un adversar cu comportamentul lor.

Tu ai studiat vreodată comportamentul adversarului în timp ce jucai poker?

1249 vizite
Distribuie pe