Locale Altele
Joi, 11 August 2022
Joi, 11 Aug 2022
4 greșeli comune la pariuri sportive
SM Online  - Joi, 21 Iulie 2022

Nu te lăsa păcălit de simplitatea aparentă a pariurilor sportive. Dacă te vei baza doar pe intuiție vei pierde mai mulți bani decât ai câștigat.

Dacă unele persoane reușesc să trăiască din pariurile sportive fără probleme, acest lucru este posibil datorită faptului că au știut să evite unele greșeli comune care pot fi comise atunci când jucărm la pariurile sportive. Vrei să le afli și tu pentru a fi înarmat pentru o ocazie viitoare? Descopră în cele ce urmează 4 greșeli comune la pariuri sportive.

Nu ții cont de bankroll

Bankroll înseamnă capitalul tău, suma de bani pe care vrei să o investești în pariurile sportive. Înainte de a începe să pariezi trebuie să ai o idee precisă cu privire la bankroll.  Spre exemplu, specialiștii recomandă ca un jucător să nu depășească 5% din bankroll pe pariu. Să te gândești în sume fixe reprezintă cea mai bună modalitate de a pierde rapid sume de bani importante.

În plus, nu se recomandă să aloci pariurilor sportive sau jocurilor de noroc mai mult de 10% din venitul tău lunar. La aceștia se pot adauga și diverse bonusuri case de pariuri care merg adesea până la 100% din suma depusă. Chiar dacă vor exista perioade extraordinar de bune, trebuie să fii conștient de faptul că întotdeauna va exista un grad de risc. Pariurile sportive vor ramane la nivel de hobby.

Mizezi cu inima, nu cu capul

Dacă ești pasionat de sport, cu siguranță ai deja o echipă favorită, de fotbal sau de baschet. Cu alte cuvinte, vei fi tentat sa mizezi în mod sistematic pe Victoria echipei tale favorite. Aceasta este o greșeală extrem de răspândită în rândul începătorilor. Însă, părerea noastră este că pariurile tale ar trebui motivate de rațiune, nu de afinitățile tale. Numeroasele forumuri dedicate pariurilor sportive îți permit să consulți părerile altor persoane, altor jucători și să ai o părere mai obiectivă asupra unuei partide.

Nu accepți o înfrângere

O altă greșeală comună și, fără îndoială și cea mai periculosă dintre toate: să nu accepți o înfrângere. Dacă miza depusă era importantă și era vorba despre echipa ta favorită, aeastă înfrângere poate deveni de netolerat. Ai tendința să mizezi și mai mult, să continui cu alte cuvinte, pentru a te reface și astfel riști să te trezești într-o situație delicată. Dacă înfrângerea ți se pare greu de acceptat și de tolerat, poate ar trebui să accepți că pur și simplu pariurile sportive nu sunt făcute pentrut tine.

Pariezi pe o echipă de care nu știi nimic

Să presupunem că dai întâmplător peste un meci între două echipe despre care nu știi nimic, nu știi mare lucru dar ai posibilitatea de a viziona meciul live. Ajungi să pariezi că echipa gazdă domină jocul în primul sfert de oră al patidei și primul gând care îți trece prin cap este acela de a paria pe echipa respectivă, că va reuși să se impună în cele din urmă.

Ține cont de un lucru: aunci când pariezi pe meciuri live este bine să te documentezi cu privire la lucrurile importante deoarece această documentare nu va dura mai mult de câteva minute și poate fi, de cele mai multe ori, de un real folos.

1727 vizite
Distribuie pe