Locale Altele
Vineri, 2 Iunie 2023
Vin, 2 Iun 2023
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Cum funcționează o lampă UV pentru unghii?
SM Online  - Marti, 16 August 2022

Lămpile UV sunt extrem de ușor de utilizat. Este foarte simplu pentru un utilizator să-și alunece mâna, sau piciorul, sub razele lămpii și să ajusteze timpul de expunere dorit.

Modul său de acțiune constă în polimerizare, întărire, gelul care se folosește la instalarea unghiilor false sau a lacului semipermanent. Razele UV sunt deci esențiale pentru a obține unghii perfecte demne de un profesionist: netede, strălucitoare și de lungă durată. Toate acestea, doar cu o lampă UV.

Ce este lumina UV?

Lampa UV funcționează datorită razelor ultraviolete combinate cu gelul folosit. Gelul reacționează la razele UV prin intermediul foto-inițiatorilor și acest lucru permite gelului să se întărească corespunzător. Gelul se usucă doar sub acțiunea acestor raze UV.

Cu toate acestea, rezultatul nu poate fi obținut în aer liber, deoarece reacția dintre gel și radiația ultravioletă nu va avea loc.

Cu toate acestea, poți obține un rezultat dacă folosești razele soarelui, dar totuși va trebui să fii bine instalat și să fie îndeplinite toate condițiile de temperatură.

Prin urmare, devine esențial să ai o lampă UV pentru unghii pentru aplicarea unghiilor false cu gel.

În ceea ce priveste aplicarea lacurilor semipermanente, trusa de manichiură este suficient de echipată pentru a te însoți în realizările tale de Nail Art.

Și securitatea?

Nu trebuie să îți faci griji cu privire la pericolele binecunoscute ale UV (cum ar fi în cabinele UV sau expunerea la soare vara) deoarece intensitatea razelor produse de aceste mașini mici este într-adevăr foarte scăzută, doar suficientă pentru a acționa asupra polimerului gel. Prin urmare, lămpile UV pot fi folosite în siguranță, sunt inofensive pentru pielea ta. Bineînțeles că trebuie să eviți să te uiți în cutie... E doar bun simț.

O manichiura profesională la un preț mic

O mare varietate de lămpi UV sunt acum disponibile comercianți la prețuri foarte rezonabile. În funcție de tipul de utilizare, de la ocazional la frecvent, va fi nevoie de 15 până la 100€ pentru a te echipa cu o lampă UV. O investiție mică care se va amortiza rapid, având în vedere prețul acestui gen de serviciu de institut. Datorită acestui dispozitiv, este astfel posibilă aplicarea foarte ușor de unghii false sau lac semipermanent cu un rezultat profesional. Compacte, foarte simplu de utilizat și eficiente, au mulți adepți astăzi. Aceste lămpi UV pot fi achiziționate singure, dar există și seturi foarte avantajoase care includ accesorii, geluri, strat de bază și strat de acoperire. Este tot ce ai nevoie pentru a te apuca de manichiură semipermanentă și pentru a reuși rapid să obții unghiile de vis!

Ce putere pentru lampa UV?

Lămpile UV disponibile pe piață au o putere care variază între 9 Wați și 75 Wați. Dar vei găsi în principal 36 de wați pentru manichiură și pedichiură.Gelurile care se găsesc peste tot sunt predestinate pentru un anumit tip de aparat de unghii. Trebuie să știi că unele geluri reacționează la o lampă de 9 W, altele reacționează de la 45 W.Prin urmare, este important să alegi lampa UV în funcție de puterea minimă a gelului.

1849 vizite
Distribuie pe