Locale Altele
Duminica, 25 Septembrie 2022
Dum, 25 Sept 2022
Înțelegeți mecanica sloturilor cu role în cascadă
SM Online  - Marti, 23 August 2022

Introducerea rolelor de tipul cascadă a urmat ca încercare a furnizorilor de a adăuga și mai multă dinamică sloturilor Megaways.

Dacă să vorbim despre originile rolelor cascadă, se consideră că momentul de pornire corelează cu lansarea de către Big Time Gaming a slotului Bonanaza (disponibil pe https://icecasino.com/ro) - atunci, pentru prima dată, au fost introduse rolele cascadă în cadrul unui slot de tipul Megaways. 

De atunci  tehnologia s-a răspândit destul de mult, astfel încât în prezent avem o abundență de pacanele cu role cascadă. Sloturile cu această opțiune sunt considerate a fi mai spectaculoase decât sloturi Megaways obișnuite, acest lucru fiind determinat de faptul că rolele cascadă cresc șansele de câștig.

Este necesar de menționat, însă, că nu toate sloturile Megaways includ funcția de role în cascadă. În acest articol ne vom concentra pe a explica cum funcționează mecanica rolelor cascadă. Vom explica care este sensul acestor role și diferența pe care o aduc în joacă. Explicând mecanica acestor role vom explica și cum acestea influențează șansele de câștig. 

Cum funcționează rolele în cascadă?

Principiul care stă la baza mecanicii rolelor în cascadă este unul asemănător cu jocul Tetris. Atunci când un simbol face parte dintr-o combinație câștigătoare, jucătorul este plătit pentru câștig, doar că mai apoi simbolurile de pe linia de plată explodează sau dispar de pe ecran, permițând noilor simboluri să cadă în locul lor. 

Simbolurile de înlocuire pot genera alte câștiguri pentru jucător. Acestea funcționează în locul rolelor tradiționale, iar simbolurile cad de sus pentru a umple rolele, exact cum cad și figurile în cadrul jocului de Tetris. Orice linii de plată câștigătoare sunt plătite, iar apoi pictogramele câștigătoare dispar, permițând altora noi să intre și să le ocupe locul, ceea ce poate duce la câștiguri suplimentare.

În esență, rolele în cascadă îți oferă o altă șansă de a câștig suplimentară. Plus la aceasta, din altă perspectivă, nu va trebui să mizezi încă o dată - căderea rolelor în cascadă este asemănătoare unei noi rotiri, doar că nu înlocuiește toate simbolurile slotului. Plus la aceasta, pe anumite sloturi cu role în cascadă, te poți bucura de multiplicatori crescând de fiecare dată când obții câștiguri consecutive.

Variații de role de tipul cascadă

Chiar dacă rolele de acest tip reprezintă, în sine, o opțiune prin care au fost îmbunătățite sloturile Megaways, cu timpul au apărut mai multe variații a acestei opțiuni.  Dezvoltatorii de jocuri au folosit grafică video din ce în ce mai complexă pentru a-și proiecta jocurile, iar funcțiile vin acum într-o mare varietate de forme și dimensiuni. 

Role în cascadă cu sau stacked wilds sau cu wild-uri stivuite

Wild-urile stivuite par ca și cum mai multe wilduri sunt stivuite una peste alta și pot acoperi o întreagă rolă, generând mai multe linii câștigătoare într-o singură lovitură. În asemenea cazuri există posibilitatea ca o rolă întreaga sau mai multe să fie plină de simboluri Wild. 

Role în cascadă cu sticky wilds

În asemenea sloturi wild-urile rămân pe rolă pentru mai multe rotiri simultan, oferind jucătorului mai multe linii de plată câștigătoare. Acestea sunt adesea folosite ca parte a unui joc bonus, cu scopul de a crește șansele de câștig ale jucătorului. Schimbarea wild-urilor funcționează într-un mod similar - acestea rămân pe ecran, dar își schimbă și o poziție de fiecare dată când rolele sunt rotite. Ei vor continua să genereze combinații câștigătoare la fiecare rotire până când în cele din urmă vor dispărea de pe role.

Role în cascadă cu wild-uri în extindere 

Sloturile cu asemenea role în cascadă sunt adesea animate și odată ce ajung pe o bobină, se vor extinde pentru a acoperi întreaga rolă și pot crea mai multe linii de plată câștigătoare, într-un mod similar cu un wild stivuit.

Exemple de sloturi cu role în cascadă

Recent a crescut considerabil numărul de sloturi online, cu role în cascadă. Iată câteva exemple de sloturi online de acest tip: 

  • Gonzo"s Quest - slotul se bazează pe o aventură în junglă și o mulțime de teme mayașe. Jocul vine cu rotiri gratuite, wild-uri și role rulante.

  • Pixies of the Forest Slot - a fost creat de celebrul dezvoltator de software, IGT, și este cunoscut pentru marile oportunități de câștig care sunt disponibile atunci când este utilizat pariul maxim.

  • Extra Chilli Megaways - rolele în cascadă din acest joc sunt activate de fiecare dată când câștigi, iar rotiri gratuite și multiplicatorii fac acest slot și mai atractiv.

Gânduri finale despre sloturi cu role în cascadă

Rolele în cascadă reprezintă o funcțiune nu doar utilă, dar și destul de spectaculoasă pentru sloturile, în care este adăugată. Pe lângă faptul că oferă mai multe șanse de câștig, asemenea sloturi sunt considerate a fi și mai dinamice. Plus la aceasta, majoritatea furnizorilor mai adaugă și efecte vizuale simpatice atunci când are loc aterizarea în cascadă a simbolurilor. 

 
1667 vizite
Distribuie pe