Locale Altele
Sambata, 9 Decembrie 2023
Sam, 9 Dec 2023
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ghid pentru bărbați: 3 pași simpli pentru a cumpăra online lenjerie sexy
SM Online  - Marti, 23 August 2022

Ziua de naștere a partenerei, un weekend la munte sau pur și simplu dorești să îi faci o surpriză deosebită iubitei? Nu este un cadou mai frumos - de care să vă bucurați amândoi - ca o piesă de lenjerie intimă sexy.


Dar numai gândul de a merge personal în magazin pentru a explora opțiunile de lenjerie intimă te îngrozește? Ei bine, comoditatea de a face cumpărături online de lenjerie intimă sexy la orice oră până la faptul că se livra chiar la ușa ta în siguranță și discret, sunt doar câteva dintre beneficiile când este vorba de îți face cumpărăturile online.

Dar există încă cumpărători care ezită să cumpere lenjerie sexy online, deoarece sunt îngrijorați că mărimile nu se vor potrivi. Ei bine, nu este atât de dificil pe cât ai putea crede să cumperi lenjerie intimă în mărimea potrivită pentru partenera ta de pe un site online. Iată câteva sfaturi de care să ții cont înainte de a face o comandă online de lenjerie intimă pentru partenera ta.

1. Ce dimensiune are?

Acest lucru sună destul de simplu, dar ai fi surprins câți bărbați încearcă să facă cumpărături fără a lua în calcul dimensiunile partenerei! Este destul de simplu – deschide sertarul de lenjerie intimă și notează mărimea. Pentru a nu îți îngreuna sarcina, alege o piesă de lenjerie intimă care vine în mărime universală sau în mărimi precum S, M sau L.

2. Ce culori poartă de obicei?

Răsfoiește-i garderoba sau dacă nu locuiți împreună notează-ți ținutele ei timp de o săptămână. Poartă mai tot timpul negru, alb, culori strălucitoare? Ochii ei strălucesc când poartă pasteluri sau gravitează spre modele funky? Dacă petreci câteva minute luând în considerare paleta ei personală de culori, te va ajuta să restrângi opțiunile în timp ce faci cumpărături.

3. Cum ai descrie stilul ei?

Dacă presupui că toată lenjeria trebuie să fie transparentă - gândește-te din nou. Multe femei nu se simt confortabile în ceva atât de riscant, sau poate îl vor purta o dată, dar apoi nu îl vei mai vedea niciodată. Ia în calcul stilul și personalitatea partenerei pentru a profita la maximum de achiziție. Este ea la modă sau alege întodeauna outfituri clasice? În stiluri florale și drăguțe sau preferă dantelă? Pentru a transforma într-un cadou grozav, ține cont că partenera trebuie să se simtă confortabilă și pe stilul ei. Aceasta va aprecia mult mai mult lenjeria dacă te gândești la ea, făcându-l mai puțin despre tine și mai mult despre ea.

Poți îndeplini toți acești pași simpli în câteva minute - doar aruncând o privire în sertarul ei de lenjerie intimă. Lenjeria nu trebuie să fie intimidantă și poate fi un cadou grozav dacă o abordați cu puțină gândire. La urma urmei, este un situație în care aveți amândoi de câștigat: dacă cumperi ceva pe placul ei, vei vedea cât de mult apreciază.

1891 vizite
Distribuie pe