Locale Altele
Duminica, 2 Octombrie 2022
Dum, 2 Oct 2022
4 motive pentru care ar trebui să decorezi cu un covor din blană naturală
SM Online  - Marti, 23 August 2022

Orice produs din blană naturală de oaie va aduce căldură, confort și lux casei tale. Super pufoase, călduroase și rezistente, blănurile de oaie pot fi folosite în aproape orice încăpere - de la sufragerie, dormitoare si chiar până la baie.

O blană naturală de calitate nu ar trebui să fie dură și abrazivă. Trecându-ți mâinile prin pufosul blănii de oaie se va simți cald, super moale și mătăsos. Sentimentul este unul liniștitor și de nedescris. Fiind un produs 100% natural, este bun pentru pielea ta - uleiurile naturale sunt hidratante, hipoalergenice și antibacteriene pentru început. În plus, fiind un produs secundar al creșterii ovinelor, este durabil și complet biodegradabil.

Îți ține cald iarna și răcoros vara.

Cum este posibil? Totul se datorează minunilor mamei natură. Secretul constă în fibrele „active” unice ale lânii. Fără a deveni prea tehnici, lâna reacționează la schimbările din atmosferă, așa că atunci când corpul tău se simte rece, va lucra activ pentru a te încălzi. Iar atunci când simți că te supraîncălzești, un covor din blană de oaie îți va regla temperatura și te va răcori eliminând acel sentiment lipicios care face acele zile frumoase de vară puțin mai puțin confortabile.

Pentru bebelușii mici, acest lucru este deosebit de important - nu își pot regla temperatura corpului și în curând devin transpirați și fără stare în cărucior. O căptușeală pentru cărucior din piele de oaie nu numai că va fi utilă pentru a-ți menține copilul rece și calm în timpul plimbărilor, dar este soluția perfectă și pentru acele scaune de mașină încinse.

Blana naturală este rezistentă la bacterii

Uleiurile naturale din fibrele de lână resping apa, praful și murdăria, ajutând astfel la prevenirea creșterii bacteriilor care induc alergii (mucegai, acarieni etc.). Blana de oaie devine astfel o alegere excelentă pentru integrarea în camera bebelușului sau dacă cineva din familia ta suferă de astm.

Rezistente de-a lungul timpului

Unul dintre lucrurile pe care le vei aprecia cel mai mult la noul tău covor din blană de oaie este durabilitatea acestuia. Chiar și cele mai neatente întâmplări și jocuri ale copilului tău nu vor provoca daune de durată. Important este să urmezi rutina de îngrijire recomandată. Fă acest lucru de la început și covorul tău va dura toată viața.

Fibrele de lână a unui covor de blană naturală de oaie rezistă murdăriei și eliberează murdăria cu ușurință, așa că este foarte ușor de păstrat curat. Aspirați o dată pe săptămână dar încercați să scuturați blana în mod regulat afară. În cazul în care vărsați lichide, curățați imediat cu o cârpă.

Arată deosebit în orice cameră

Dacă adăugam aceste aspecte extrem de importante pentru viața noastră la faptul că acestea vin colorate în mod natural, atunci înțelegem de ce blănurile de oaie sunt alegerea perfectă pentru a adăuga textura și confort casei tale.

Pe canapea, fotoliu sau băncuța de luat masa, o blană de oaie îți va face orice moment de relaxare mai confortabil. Dacă nu ai introdus casei tale până acum covoare din blană de oaie, poate acum este momentul, sperând ca acest ghid util te va convinge de beneficiile acestor blănuri naturale.

1801 vizite
Distribuie pe