Locale Altele
Duminica, 2 Octombrie 2022
Dum, 2 Oct 2022
Cota 2 şi Cota 3 - Asemănări şi Diferenţe
SM Online  - Vineri, 26 August 2022

Unele dintre cele mai populare cote la pariurile sportive sunt cota 2 şi cota 3. Cota 2 este mai simplu de înţeles, totul se reduce la probabilitate şi la matematică. Formula de calcul e 1 / 2.00 = 0.50, ceea ce se traduce printr-o şansă de 50% că evenimentul pe care ai pariat, scorul să se întâmple.

Cota 2 merge cel mai bine şi ai şanse mari de câştig pe un singur eveniment sportiv, dar poţi avea două sau trei meciuri, asta dacă îţi place să rişti şi ai ceva experienţă. Îţi dublezi câştigurile rapid, poţi să o faci şi din două meciuri care au cote 1.30 sau 1.35. Uneori se poate transforma cota 2 în cota de 1.60 sau 1.80, dintr-un singur eveniment.

Cu ce se deosebește cota 3 față de cota 2?

Spre deosebire de cota 2, cota 3 azi înseamnă ceva mai mult curaj şi mai multă implicare. La cota 3 formula de calcul este 1/3.00 = 0.33, ceea ce înseamnă că avem o şansă de 33% ca evenimentul pe care am pariat să se şi întâmple, să avem scorul dorit. E mai greu să construieşti bilete de cota 3, te bazezi doar pe meciuri cunoscute, urmărite, analizate cât mai în amănunt. Cum se întâmplă şi în cazul cota 2 se joacă şi flat stake sau o miză fixă pe cota 3 fără probleme.

Şi la Cota 3 avem un eveniment din care o obţinem, dar putem avea, că la cota 2, mai multe evenimente pe un bilet, două sau trei cu diverse cote, 1.45-1.50, de exemplu.

De ce sunt potrivite ambele cote?

Ambele cote aduc câştiguri bune, profit pe termen lung dacă le tot folosim, cota 2 este mai sigură, mai simplă și ai mai multe motive să o pariezi, în timp ce, cota 3 ar fi doar pentru cei experimentaţi şi pariorii profesionişti. Cota 2 are popularitate mai mare pentru că şi biletele sunt câştigătoare mult mai des chiar dacă ai un eveniment sau mai multe.

La cota 3 trebuie să te gândeşti serios pe ce pariezi şi cum aranjezi evenimentele care intră pe bilet că să ai şi câştig într-un final. Cu atenţie şi multă răbdare, analiză vei reuşi să te foloseşti de ambele cote la pariuri ca să ai câştiguri cât mai bune pe viitor.

Atât timp cât aveți o strategie clară de pariere, ambele cote sunt foarte bune. Trebuie să țineți cont că de-a lungul timpului au fost înregistrate câștiguri și pe cote formate din două cifre, iar cei care au ales respectivele meciuri s-au bucurat de câștiguri foarte mari. Analizați cu atenție echipele pe care pariați, dar și situația lor din momentul respectiv. Sunt șanse foarte mari ca o echipă foarte bine cotată să piardă un meci în fața unei echipe mai slab cotată într-o perioadă mai slabă.

1798 vizite
Distribuie pe