Locale Altele
Miercuri, 5 Octombrie 2022
Mie, 5 Oct 2022
Reîntinerea părului tău ține de aceste trucuri simple!
SM Online  - Miercuri, 14 Septembrie 2022
Un păr frumos, sanatatos şi îngrijit, arată o femeie frumoasă, care radiază de încredere şi frumuseţe.

Când vine vorba de părul tău, s-ar putea să simți că ești blocat într-o rutină fixă, care nu te duce nicăieri - pletele tale (cândva bogate) se simt acum uscate și lipsite de viață; culoarea ta odinioară vibrantă este acum estompată și plictisitoare, iar firele de păr se despică acum la capete. Din păcate, aceasta este o situație neobișnuită - în căldura umedă a verii sau în vânturile aspre de iarnă.

De-a lungul timpului, aceste condiții vă pot îndepărta părul de uleiurile sale naturale, vitaminele și mineralele, făcând părul plictisitor și uscat. Deși nu este ușor să ștergi anii de deteriorare peste noapte, există câteva trucuri simple care te pot ajuta să-ți revigorezi părul din interior spre exterior. 

  •  Încearcă un ulei de păr

Dacă părul tău se simte foarte uscat și fragil în acest anotimp, poate vrei să încerci să folosești un ulei de păr, ca tratament zilnic. Acestea sunt excelente pentru îmblânzirea șuvițelor, pentru a adăuga strălucire și catifelare, dar și pentru întărirea și condiționarea părului.

În timp ce aceste produse sunt de obicei aplicate pe părul umed, puteți încerca, de asemenea, să amestecați o cantitate mică cu produsul de coafat, pentru a crește puterea coafurii. Dacă nu știți de unde să începeți când vine vorba de alegerea unui ulei de păr, căutați produse care conțin vitamine, care vă pot hrăni părul de la rădăcini până la vârfuri.

În plus, poate doriți să selectați un ulei de argan sau de jojoba, deoarece aceste soiuri sunt deosebit de utile pentru refacerea părului uscat și fragil.

  •  Adaugă câteva vitamine

Dacă părul tău se simte fragil, dureros și uscat, trebuie să vă creșteți aportul zilnic de vitamine. Vitaminele B, C, D și E sunt excelente pentru a promova creșterea și puterea părului, precum și pentru a menține un scalp sănătos. Dacă nu aveți timp să mâncați fructe sau alimente de acest tip în fiecare zi, poate doriți să căutați un supliment de vitamine care oferă aceleași beneficii.

Dacă doriți să restabiliți strălucirea și strălucirea părului, adăugați un plus de vitamina C. Acest antioxidant puternic este cunoscut pentru a promova producția de colagen, care este esențială pentru întărirea și repararea părului. De asemenea, este bine să adăugați o mască de păr cu vitamina C la rutina săptămânală de îngrijire a părului.

  •  Ia-ți un umidificator

Umidificatoarele pentru locuință pot ajuta nu doar la crearea unui mediu interior mai potrivit (prin reglarea umezelii din aer) ci pot împiedica și ca părul să devină fragil, tern și slab. Dacă nu sunteți sigur ce tip de umidificator este cel mai bun pentru păr, puteți solicita sfatul unui expert în îngrijirea părului - alegeți și funcția ionică suplimentară, care poate ajuta la captarea și mai multă umiditate din aer și poate împiedica uscarea părului.

  •  Nu uita de balsam

Dacă părul tău se simte foarte uscat, tern și fragil, poate vrei să iei în considerare adăugarea unui balsam profesional la rutina ta. Aceste produse vă hrănesc și întăresc părul de la rădăcini până la vârfuri, ceea ce poate fi de ajutor în special pentru cei cu părul creț. Dacă observați că șuvițele tale cândva vibrante arată acum plictisitoare și uscate, aceasta este soluția. Alegeți un balsam care să ofere vitamine și minerale suplimentare, de folos la întărirea părului din interior spre exterior.

1067 vizite
Distribuie pe