Locale Altele
Miercuri, 5 Octombrie 2022
Mie, 5 Oct 2022
Cine sunt jucătorii care vor impresiona īn acest sezon din Bundesliga?
SM Online  - Joi, 15 Septembrie 2022

Un nou sezon de Bundesliga a început și la fel ca întotdeauna acțiunea este extrem de entertaining.

Chiar dacă se pare că vom avea parte de un nou sezon de dominare de la clasica Bayern Munchen, ne așteaptă o stagiune cu destul de mulți jucători interesanți, atât noi cât și jucători care au deja în palmares mai multe sezoane de campionat german.

Care vor fi însă numele care vor străluci cel mai puternic în acest sezon? Cei care sunt interesați de pariurile pe Bundesliga ar trebui să citească în continuare pentru a vedea care sunt numele la care ar trebui să fie atenți.

Iată jucătorii cu cele mai mari șanse să te impresioneze în acest sezon:

1. Sadio Mane

Mane a plecat de la Liverpool spre surprinderea multora. Cel mai probabil atacantul a simțit nevoia unei noi provocări, iar Bayern pare să fi fost alegerea perfectă pentru el. A venit fix după ce a plecat legendarul Robert Lewandowski la FC Barcelona, iar asta va conta enorm. Acum Mane poate să fie principalul atacant al clubului și va beneficia de mai mult spațiu decât cel cu care era obișnuit în Premier League, o competiție cu defensive mult mai exacte decât campionatul german. Sigur că nu îi va fi ușor, dar Mane are toate condițiile să strălucească în Bavaria în viitorul apropiat.

2. Jude Bellingham

Englezul se află deja la al treilea sezon în Bundesliga iar acesta ar putea să fie chiar și ultimul. Presa scrie că de Bellingham sunt interesate în acest moment cluburi uriașe precum Real Madrid, Manchester United, Liverpool sau Manchester City. La doar 19 ani, Bellingham este unul dintre cele mai căutat nume din lumea fotbalului și nu fără motiv. Englezul este un mijlocaș box-to-box clasic, însă în același timp un fotbalist cum rar se mai vede. Are tenacitatea și determinarea necesară pentru a fi foarte bun la tackling, dar are și creativitatea ca să trimită pase în locuri nebănuite pe teren. 

3. De Ligt

Olandezul a sosit în campionatul german după o perioadă în mare parte dezamăgitoare petrecută la Juventus și cu siguranță este doritor să dovedească tuturor că este fundașul de clasă mondial care promitea să fie în zilele sale de la Ajax. A devenit rapid titular la Bayern și asta arată deja că Julian Nagelsmann are încredere în el. De Ligt aduce siguranță apărării iar înălțimea sa este un alt factor important.

4. Callum Hudson-Odoi

Cu siguranță că el e cel mai imprevizbil nume de pe această listă, însă Hudson-Odoi avea nevoie de acest restart în fotbal și pare că Bayer Leverkusen a fost locul perfect pentru el. Din puținele minute pe care le-a jucat până acum nu ne putem da seama de multe, dar având în vedere potențialul său uriaș de pe vremea în care juca la Chelsea, sigur că el este unul dintre numele la care ar trebui să fii atent în acest sezon. Astfel, englezul are oportunitatea de a demonstra tuturor că rămâne un jucător de talie mondial. 

Așadar, aceștia sunt 4 jucători spre care tu ar trebui să îți îndrepți atenția în acest sezon. 

sursa foto: unsplash.com

 
1269 vizite
Distribuie pe