Locale Altele
Miercuri, 5 Octombrie 2022
Mie, 5 Oct 2022
Ce inseamna Betting Exchange
SM Online  - Marti, 20 Septembrie 2022

Daca ai pariat cel putin o data la Betfair, ai auzit cel mai probabil de Betting Exchange si la fel de probabil este sa te fi intrebat ce este aceasta platforma. Ei bine, pentru toti cei care au auzit de Betting Exchange si se intreaba care-i treaba cu aceasta platforma am decis redactarea acestui articol.

Poti afla tot ce te intereseaza despre Betting Exchange, cum se foloseste si mai ales care sunt motivele pentru care ar trebui sa o incerci din randurile imediat urmatoare. Asadar, nu mai cauta pe internet Betfair pareri, ci descopera chiar din acest articol tot ce presupune procedura de Betting Exchange si de ce ar trebui sa profiti si tu de ea numaidecat:

Ce este Betting Exchange

Atunci cand vorbim despre Betting Exchange ne referim, mai degraba, la o piata unde pot fi vandute sau cumparate pariurile. Altfel spus, este vorba despre o bursa de pariuri, acolo unde poti paria aproape la fel precum o faci atunci cand joci la o casa de pariuri obisnuita.

Exista totusi si anumite diferente majore ce trebuie luate in calcul. Iar diferenta majora este reprezentata de faptul cain cazul Betting Exchange pariurile sunt cumparate si vandute catre de la si catre alti pariori, fara ca site-ul de pariuri sa fie implicat in vreun fel anume.

Cei care acceseaza aceasta bursa de pariuri au posibilitatea de a cumpara (optiune cunoscutasi cu numele de „back”) sau vinde (optiune careia i se mai spune si „lay”) pariuri, iar acestea pot fi comercializate pe tot parcursul unui eveniment sportiv.

Mai exact vorbind, sa ne inchipuim ca la un meci disputat intre Liverpool si Chelsea ai pariat ca va invinge Liverpool, acest pariu poate fi vandut mai apoi in Betting Exchangein orice moment al meciului, ceea ce poate reprezenta adesea o optiune foarte atragatoare.

De ce saincerci Betting Exchange

Ei bine, exista o multime de situatii in care folosirea bursei Betting Exchange se poate dovedi o idee excelenta. De exemplu, poti obtine mai rapid castigurile dorite sau, in anumite cazuri, poti reduce pierderile.

Sa luam ca exemplu acelasi eveniment sportiv pe care l-am dat exemplu si mai sus. Sa presupunem ca la meciul dintre Liverpool si Chelsea ai mizat pe victoria gazdelor, iar in minutul 45 acestea conduc deja cu 2 – 0.

In astfel de situatii, poti folosi Betting Exchange pentru a obtine profitul mai rapid dar mai ales vei putea chiar reduce riscurile de a pierde biletul. Intoarceri de scor au fost tot timpul, asa ca nu putine sunt persoanele care vor sa evite riscurile.

La fel de bine ai putea vinde pariul la scorul de 0 – 0, in minutul 80. In acest moment, sansele ca acesta sa devina castigator sunt intr-o continua scadere. Iar daca esti de parere ca pariul sportiv va fi pierzator si ti-ai dori, totusi, sa nu pierzi toti banii pariati, ai putea vinde pariul.

Sigur, nu vei primi un pret foarte bun, dar cel putin pierderile vor fi diminuate. Majoritatea pariorilor aleg saisi vanda pariurile atunci cand considera ca nu mai existasanse de castig, ceea ce reprezinta o decizie usor de inteles.

Optiunea de Betting Exchange nu poate fi folosita doar pentru a vinde pariurile ci la fel de multe oportunitati existasi atunci cand vrei sa achizitionezi anumite pariuri. Daca esti genul de persoana careia ii place sa riste, fara dar sau poate vor aparea deseori ocazii de achizitionare a unor pariuri ce inca mai au sansa, dar la un pret destul de accesibil.

De exemplu, acel pariu pe gazde la scorul de 0 – 0 poate oricand deveni castigator in ultimele minute, caz in care castigurile vor fi pe masura curajului de a risca.

In o multime de meciuri de fotbal se marcheazain ultimele secunde, asa ca nu ar trebui sa uiti ca pariurile sportive implica riscuri pe care trebuie sati le asumi. In acest mod ai putea obtine castiguri frumoase cu investitii minime, cumparand asa zisele pariuri farasansa ce sunt puse la vanzare in Betting Exchange.

Tinand cont de toate aceste informatii, fara dar sau poate iti va fi mai usor sa te folosesti de optiunea Betting Exchange, avand toate detaliile necesare pentru a putea profita de aceasta piata ce ofera numeroase oportunitati.

1025 vizite
Distribuie pe