Locale Altele
Marti, 16 Aprilie 2024
Marti, 16 Apr 2024
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ce este un împrumut instant?
SM Online  - Joi, 6 Octombrie 2022
Când vă loviți de o problemă financiară, este firesc să căutați cele mai simple soluții. Acesta este adesea momentul în care puteți începe să observați anunțuri pentru împrumuturi rapide care promit obținerea banilor rapid, fără verificarea creditului.

Cum recunoașteți împrumuturile instant?

Un număr tot mai mare de creditori oferă astfel de împrumuturi. Creditorii de bani instant oferă împrumuturi mici, de câteva sute sau mii de lei, pe care le depun direct în cont fără a efectua o verificare a creditului sau a cere furnizarea vreunui document. Este un proces foarte rapid. 

Pentru cine sunt împrumuturile instant?

Împrumuturile instant sunt destinate persoanelor care au o nevoie urgență de bani sau care nu doresc să-și împărtășească scorurile de credit. Acești oameni au adesea multe datorii sau au tendința de a face plăți cu întârziere, ceea ce duce la afectarea scorului de credit. De asemenea, sunt destinate celor care au nevoie de sume de bani rapid, sume nu foarte mari, și nu își permit să aștepte perioade mai lungi de timp pentru a împrumuta de la bănci. Pentru acești debitori, împrumuturile instant reprezintă cea mai bună soluție.

Cum funcționează?

Împrumuturile instant sunt considerate împrumuturi private. Furnizați anumite informații personale, cum ar fi codul numeric personal, factura de la un furnizor de utilități și un număr de cont bancar, și vi se acordă un împrumut. Acestea sunt împrumuturi pentru sume mai mici, de obicei între 100 și 10.000 RON, dar unii creditori oferă până la 20.000 RON. Ratele dobânzilor, însă, sunt mai mari decât la bancă. De asemenea, nu aveți la dispoziție mult timp pentru a rambursa împrumutul, adesea mai puțin de un an.

Care sunt avantajele și dezavantajele unui împrumut instant?

Avantajul principal îl reprezintă faptul că acesta se obține rapid, fără a fi necesare foarte multe documente. Dacă sunteți în căutarea unei sume de bani, de care aveți nevoie în cel mai scurt timp, atunci aceasta este soluția.

Cel mai mare dezavantaj al împrumuturilor instant este că sunt scumpe. Ele funcționează în acest mod, iar la final întotdeauna veți plăti mult mai mult decât ați împrumutat. Ratele mari ale dobânzilor pot face ca datoria să devină o povară. Rata de dobândă diferă de la o instituție la alta, așadar, este bine să aveți o imagine de ansamblu asupra ofertelor.

Există alternative la împrumuturile instant?

Alternativa la împrumuturile instant poate fi un împrumut bancar. Ce trebuie să știți este că pentru a obține un împrumut bancar veți avea nevoie de documente justificative, cum ar fi adeverință de la locul de muncă, și veți fi căutat în baza de date a Biroului de Credit.

O altă variantă este cea a amanetului. Puteți încerca fie la casele de amanet unde primesc bijuterii, gadget-uri sau opere de artă.

Dacă de la bancă puteți obține împrumuturi mari pe care să le returnați în perioade mai lungi de timp, de la casele de amanet nu veți obține sume foarte mari și este necesar să returnați împrumutul într-un timp relativ scurt. În cazul în care vă gândiți la varianta de împrumut instant, cercetați piața pentru a alege creditorul potrivit.  

Pentru a compara rapid diferite credite nebancare, cum sunt și împrumuturile instant, puteți folosi Moneezy - o platformă de comparare a creditelor nebancare, 100% gratuită și foarte ușor de utilizat.

2637 vizite
Distribuie pe