Locale Altele
Sambata, 9 Decembrie 2023
Sam, 9 Dec 2023
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Tipuri de vitrine frigorifice: cum funcționează și ce beneficii oferă utilizarea acestora?
SM Online  - Vineri, 21 Octombrie 2022

Vitrinele frigorifice sunt tipurile de electrocasnice ce se folosesc frecvent în domeniul Horeca sau în spații comerciale. Datorită acestora, clienții pot vizualiza mult mai ușor produsele sau preparatele disponibile. De asemenea, pentru că oferă o vizibilitate excelentă a produselor și preparatelor, acestea se vor putea alege și achiziționa mult mai simplu și rapid de către persoanele care urmează să le consume.


În cadrul acestui articol, vom prezenta cele mai populare tipuri de vitrine frigorifice, cum funcționează acestea și ce beneficii oferă utilizarea lor. 
Descoperă cum funcționează și ce beneficii oferă utilizarea următoarelor tipuri de vitrine frigorifice!

Modul în care funcționează acest tip de electrocasnice poate fi de două tipuri și, anume, cu convecție naturală sau forțată, conform manualelor de utilizare. Pentru mai multe detalii tehnice legate de funcționarea optimă a acestora, este necesar să consulți manualele de utilizare sau să soliciți sfaturile specialiștilor.

Noi am descoperit pe site-ul Altex.ro, diverse tipuri de
vitrine frigorifice, adaptate nevoilor fiecărui utilizator. Mai departe, vei afla mai multe detalii despre anumite tipuri de vitrine frigorifice:

  • Vitrina frigorifică verticală

Acest tip de vitrină frigorifică se întâlnește frecvent în magazinele mai mici, buticuri sau chiar în anumite zone dintr-un supermarket, spre exemplu, unde se țin băuturile la rece. De asemenea, este potrivită pentru baruri, cafenele, cofetării sau hoteluri, unde se vând diverse băuturi sau alimente. Acestea au avantajul de a nu ocupa mult spațiu, pentru că sunt înalte și conțin numeroase rafturi suprapuse pe care se pot așeza mai multe alimente sau tipuri de băuturi.

  • Vitrina frigorifică orizontală

Aceste vitrine se utilizează, în principiu, pentru produse precum cele de patiserie, legume, carne sau brânzeturi. Se folosesc, de cele mai multe ori, în supermarketuri sau magazine alimentare. Există astfel de vitrine frigorifice potrivite și pentru cofetării, deoarece se pot expune într-un mod atractiv prăjiturile sau torturile. Sunt foarte practice și au un design plăcut.

  • Mini vitrina frigorifică

Aceste modele de vitrine se pot folosi în scop publicitar, pentru a fi expuse anumite produse noi care le vor fi promovate clienților. Se mai pot folosi și pentru depozitarea băuturilor din recipiente de mici dimensiuni care se vor putea vinde în zona caselor de marcat ale supermarketurilor. Însă, nouă ni se pare interesant să fie folosită și acasă, pentru serile în care urmează să organizezi o masă festivă sau o petrecere, împreună cu prietenii și familia.

Așadar, acestea au fost tipurile de vitrine frigorifice care se utilizează frecvent în magazine, cafenele, baruri, cafenele sau hoteluri. Dacă și tu deții o astfel de afacere sau îți dorești o vitrină frigorifică pentru uz personal, nu ezita să descoperi produsele de înaltă calitate de la Altex! Consultanții acestora te vor ajuta să faci cea mai potrivită alegere pentru tine și îți vor explica pas cu pas diverse detalii pe care trebuie să le cunoști despre un produs. Tu ce tipuri de vitrine frigorifice cunoști și în ce scop dorești să utilizezi un astfel de produs?

Sursă foto: Pexels.com

 
2262 vizite
Distribuie pe