Locale Altele
Duminica, 4 Decembrie 2022
Dum, 4 Dec 2022
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Cum se aplică oja semipermanentă
SM Online  - Miercuri, 26 Octombrie 2022

Vă puteți imagina unghii perfecte, cu o culoare și strălucire intactă, timp de două săptămâni?


Unghiile semipermanente sunt la modă și este foarte ușor să le obțineți acasă cu cele mai bune produse. Mâinile sunt cartea de vizită a tuturor, în special a femeilor, de aceea o manichiură rezitentă este un must have.

Manichiura îngrijită denotă respect față de sine

Păstrarea unghiilor bine îngrijite și curate este o completare pe care fiecare femeie dorește să o poarte, astfel încât aplicarea unei oje semipermanente ar putea fi o alternativă bună. Doar urmați acest ghid practic pentru a obține unghii semipermanente la fel de frumoase ca într-un salon de estetică. Această metodă este atât de practică de utilizat, încât, dacă este aplicată corect, va oferi un finisaj durabil, făcând unghiile să arate ca proaspăt făcute.

Manichiura semipermanenta la domiciliu, pas cu pas

Pentru a obține o manichiură de lungă durată, ușor și rapid, trebuie să aveți la îndemână anumite produse. Pe piață există multe materiale pentru unghii cu gel, de la gel constructie și până la accesorii, dar varietate este și pentru realizarea manichiurii semi. Dacă nu doriți să cheltuiți bani sau nu aveți timp să mergeți la un salon, puteți realiza procedeul acasă, având nevoie  următoarele produse:

  • Soluție de pregătire a cuticulei și instrumente de stilizare a acesteia
  • Pilă
  • Buffer
  • Bază
  • Culoare
  • Top coat
  • Lampă de uscare UV sau LED
Prepararea unghiilor și cuticulelor

Pregătiți-vă unghiile pentru ca produsele să adere mai bine pe suprafața acestora. Este foarte important să eliminați orice tip de ojă/gel anterior, să îndepărtați cuticulele cu un lichid profesional de îndepărtare, iar după urmarea acestor pași, dați unghiilor forma dorită. 

Aplicarea produselor

Utilizați un cleanser pentru a îndepărta murdăria de pe unghii, astfel încât oja să adere mai ușor.  Aplicați un strat subțire al bazei, pentru ca nuanța să se prindă de unghii și totodată, să o protejeze. Urmează polimerizare în lampă timp de 30 secunde. Dacă lampa este UV, atunci trebuie să se usuce timp de 2 minute.

Este timpul pentru culoare. Utilizați un lac de unghii bun, semipermanent, aplicat în două straturi subțiri. Aplicați mai întâi un strat subțire de culoare și puneți mâna sub lampa LED timp de 30 secunde, apoi aplicați un al doilea strat și lăsați-l să se usuce din nou, tot atâtea secunde.  

Pentru a fixa culoarea, trebuie să aplicați stratul superior transparent (top coat) și să uscați în lampă încă 30 secunde.  

Unghiile tale vor fi complet uscate și perfecte!

Citeste si: Sfaturi utile pentru a obține unghii false frumoase

1956 vizite
Distribuie pe