Locale Altele
Duminica, 3 Martie 2024
Dum, 3 Mar 2024
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Vrei să devii DJ la petreceri în 2023? TOP 4 sfaturi utile
SM Online  - Sambata, 29 Octombrie 2022

Poate pentru mulți meseria de DJ poate părea una simpla, însă nu este chiar așa. Pentru a putea ajunge să te numești profesionist în acest domeniu sunt multe de învățat.

Cu toate acestea, începutul este cel mai important, de aceea trebuie să fii atent la tot ce faci. Așadar, dacă vrei să aflii 4 sfaturi utile pentru a începe această carieră, citește în continuare articolul!

Vezi care sunt cele 4 sfaturi

1. Cumpără echipament calitativ

Este extrem de important să ai un echipament calitativ, care știi că nu te va lăsa în mijlocul unei petreceri. De aceea, atunci când alegi aparatura ține cont de: firmă, preț, recenzii și specificații. În acest fel poți face alegerea potrivită fără să îți pară rău. 

De asemenea, este esențial ca echipamentul să fie complet și să ai tot ce îți trebuie, mai exact:

  • Căști: trebuie să fie confortabile, să nu te deranjeze și să redea sunetul la o calitate înaltă.;

  • Boxe: sunt partea cea mai importantă, de aceea trebuie să te asiguri că faci alegerea potrivită - vezi aici modelele de boxe pe care cei de la Altex.ro le vând. 

  • Microfon;

  • Mixer: este la fel de important ca boxele, vei avea nevoie de unul, pentru a putea mixa pisele și a crea tranziții;

  • Laptop: poți avea orice model, doar să te asiguri că merge perfect și că nu îți va crea probleme.

Multe din cele menționate mai sus se regăsesc pe sute de site-uri online. Așa că spor la cumpărături!

2. Creează un brand și fă-ți reclamă

Dacă îți dorești să ai cu adevărat succes este nevoie să îți creezi propriul brand. Este important să îți faci reclamă în social media, pentru a putea ajunge în vizorul posibilor clienți. 

Poate că sună foarte simplu, însă nu este. Pentru astfel de servicii poți căuta un social media manager care să se ocupe de tot ce ai nevoie. Iar dacă ți se pare prea mult pentru început, poți să îți faci o pagina de Facebook unde să postezi regulat conținut. Nu uita să îți treci toate datele de contact, pentru a putea fi sunat.

3. Alege piesele potrivite pentru un playlist

Succesul unui DJ este dat de muzica pe care o alege și cum știe să creeze atmosferă în cadrul unei petreceri. În acest job trebuie să fii capabil să creezi o varietate de melodii, dar este important ca acestea să fie în același stil și gen. De multe ori muzica pe care o vei pune se va schimba și în momentul în care îți vei vedea publicul. Dar este important să fii pregatătit de dinainte cu un playlist cu „de toate”.

4. Exersează!

Poate că acest sfat ar trebui să fie pe primul loc, însă fără echipament este greu să exersezi. Dacă ai deja prieteni sau cunoștințe în acest domeniu, poți vorbi cu ei să testezi aparatura și să vezi cum te-ai descurca. 

Însă după ce ți-ai achiziționat primul tău echipament este nevoie să lucrezi zilnic, pentru a te perfecționa și a ajunge acolo unde îți dorești.

Așadar, dacă vrei să începi o carieră în acest domeniu ține cont de cele de mai sus! Cu siguranță vei ajunge pe drumul cel bun!

Sursă foto: Unsplash.com

 
2354 vizite
Distribuie pe