Locale Altele
Vineri, 2 Iunie 2023
Vin, 2 Iun 2023
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Top 5 greșeli la loterie pe care trebuie să le eviți
SM Online  - Miercuri, 16 Noiembrie 2022

Felicitări! Ai jucat la Keno 20/70 online și ești fericitul câștigător al unuia dintre jackpoturile noastre! Ce se întâmplă mai departe?

Panica de după aflarea unui câștig imens poate duce la o serie de circumstanțe nedorite. Dacă nu știi ce să faci, câștigarea la loterie îți poate provoca o mulțime de necazuri, mai ales dacă premiul este mare.

Din fericire, avem pregătite pentru tine 5 greșeli la loterie pe care trebuie să le eviți:

Cheltui totul pe petreceri de lux și cadouri scumpe

Adevărul este că o parte semnificativă a câștigătorilor la loterie cheltuiește frecvent după ce își încasează biletul câștigător. Petrecerile devin o întâmplare frecventă, care devine o rutină. În plus, unora dintre câștigătorii la loterie le place să ofere cadouri altora pentru a-și demonstra caritatea. Ei nu știu că aceasta este recompensa lor. Un moment excepțional. Probabil că nu vor mai exista premii de acest calibru. Numerarul este puțin. Jackpot-ul are o limită. Cel mai tragic aspect este cât de repede vor fi uitate aceste evenimente și aceste cadouri.

Alegerea opțiunii de plată greșită

Cele două opțiuni de plată disponibile pentru câștigătorii loteriei sunt de obicei o sumă mare de numerar sau o serie de rate anuale. Câștigurile dvs. la loterie sunt distribuite pe un număr de ani dacă alegeți opțiunea anuală sau anuitate. În cazul în care câștigați la loteria Mega Millions, veți primi o plată imediat și apoi alte 29 de plăți pe parcursul a 29 de ani. Acest lucru poate reduce nevoia de a cheltui toți banii deodată, făcându-l o alegere atrăgătoare. Dacă nu dorești să îi investești într-o afacere, aceasta este probabil cea mai bună alegere.

Dacă dorești, totuși, să îi investești, consideră să primirea sumei întregi de bani.

Luarea unor decizii pripite de investiții

Dacă ajungi în posesia unei sume mare de bani, s-ar putea să fii îngrijorat de cum să-i păstrezi și, eventual, să le crești valoarea. Ai auzit des spunându-se că ar trebui să îți investești banii. Este exact, dar asta nu înseamnă că ar trebui să investești în orice companie, acțiune sau criptomonedă cu care te întâlnești online.

În schimb, solicită sfatul experților financiari și efectuează cercetări ample. Deși investirea banilor este în mod inerent riscant, dacă ai un plan în vigoare și respecți sfaturi financiare de încredere, rezultatele tale nu vor întârzia să apară.

Devii public cu câștigul tău

Care este un răspuns tipic și normal la o veste excelentă? Împărtășirea veștii tuturor rudelor și prietenilor. S-ar putea să vrei să strigi de pe acoperișuri sau cel puțin să postezi pe rețelele tale de socializare dacă vestea cea bună este câștigul a milioane de dolari.

Dar dacă alegeți această linie de acțiune, probabil că veți atrage multă atenție nedorită. Acest lucru ar putea veni sub formă de atenție din partea unor străini, dar ar putea veni și de la rude sau prieteni îndepărtați.

Ce să faci în schimb: păstrează câștigul cât mai privat și anonim. Acest lucru poate fi greu de realizat, deoarece legile privind păstrarea anonimatului câștigătorilor de la loterie depind de statul în care locuiți. Dar puteți șterge cât mai multe informații despre dvs. Online, înainte ca alte persoane să le găsească și să încerce să vă contacteze.

Gestionarea pe cont propriu a noii situații financiare

Ați gestionat vreodată cu succes milioane de dolari? Dacă acesta este cazul, să te descurci singur ar putea fi o idee bună. Dar, de obicei, gestionarea pe cont propriu a unei sume mari de bani nu funcționează. Ia în considerare cazul lui Jack Whittaker, care avea o avere netă de 17 milioane de dolari înainte de a câștiga 315 milioane de dolari la loterie. Apoi, totuși, s-a susținut că a pierdut totul ca urmare a ceea ce părea a fi un șir de afaceri regretabile și alegeri personale.

Ce trebuie să faceți în schimb: pentru a înțelege cum să-ți gestionezi banii, caută îndrumări financiare profesionale. Chiar dacă crezi că știi ce faci, acesta este probabil unul dintre primele lucruri pe care ar trebui să le faci.

Concluzii

Câștigarea unei sume mari de bani poate fi în același timp o fântână imensă de bucurie și o prăpastie abruptă și alunecoasă, dar cu multă disciplină și cu ajutor de la profesioniști, gestionarea acestor bani va fi ultima ta grijă! Dorești să-ți faci o idee asupra posibilei tale vieți, schimbată de câștigul unuia dintre jackpoturile oferite de site-ul nostru? Verifică rezultate Loto Italia acum!

2506 vizite
Distribuie pe