Locale Altele
Duminica, 21 Aprilie 2024
Dum, 21 Apr 2024
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ce presupune folosirea realității virtuale pentru un cazinou
SM Online  - Vineri, 16 Decembrie 2022

Având în vedere faptul că tehnologia evoluează pe zi ce trece, era de așteptat ca tot mai multe industrii să înceapă să o folosească. Industria cazinourilor și a jocurilor de noroc nu face excepție.

La început, jucătorii erau fascinați de acele bonusuri fără depunere de la cazinourile online. Totuși, în prezent, tehnologia folosită la cazinouri a evoluat atât de mult încât s-a ajuns ca totul să se poată face online. Astfel, realitatea virtuală a fost implementată la cazinourile online și jucătorii pot acum să se simtă exact ca într-un cazino fizic din confortul propriei lor case.

Ce sunt cazinourile VR

Cazinourile VR sunt cazinourile online care se folosesc de realitatea virtuală(VR) pentru a simula cât mai exact atmosfera dintr-un cazino fizic. Întrebarea care se ridică însă este: o să fie cazinourile VR mai populare decât cazinourile fizice? În acest moment nu, întrucât realitatea virtuală este abia la început. Mai întâi, realitatea virtuală a fost folosită în jocurile pe calculator, iar mai apoi au început și cazinourile să le adopte. Cu timpul este foarte probabil ca tot mai multe cazinouri să înceapă să introducă realitatea virtuală pe site-urile lor de pariuri.

Ceea ce încearcă cazinourile VR să facă este să ofere aceeași experiență a unui cazino fizic direct în acele echipamente VR. Cazinourile VR pot să fie foarte benefice pentru jucătorii care au anxietate socială sau care nu au avut niciodată curajul să încerce să joace la un cazino fizic. Această experiență dintr-un cazino fizic nu va fi pierdută prin intermediul realității virtuale, jucătorii fiind în continuare conectați unii cu alții.

Ochelarii VR, spre deosebire de cazinourile online tipice, oferă posibilitatea ca jucătorul să și interacționeze în mod direct cu dealerul și cu cei de la cazino în timp real. Graficile au fost îmbunătățite și înlocuite cu unele 3D, fiind cât mai apropiate de realitate cu putință.


Cum funcționează tehnologia

Probabil că ai auzit și tu până acum măcar o dată de realitatea virtuală. Aceasta funcționează cu ajutorul unui echipament special, de obicei sub forma unor ochelari foarte mari. Diferențele între jocurile cu realitate virtuală de pe calculator și cazinourile online sunt foarte mici. În timp, mai multe companii au produs echipament care să îi ajute pe jucători să se joace în VR, de exemplu Oculus Rift de la Facebook, Stream VR de la Valve sau Vive de la HTC. Bineînțeles, la fel ca orice altă tehnologie nouă, și acești ochelari VR la început au fost destul de greu acesibili pentru jucători, în primul rând datorită prețului și în al doilea rând datorită numărului mic de bucăți produse.

Tehnologia VR te ajută să vezi în timp real spațiul în care te afli și acesta arată exact ca interiorul unui cazino clasic. Vei putea să te miști și să alegi pe loc ce jocuri vrei să joci, indiferent că vorbim despre sloturi online, ruletă, blackjack sau alte jocuri la masă. Acestea sunt printre cele mai populare jocuri în momentul de față în realitatea virtuală și deocamdată nu vei găsi la fel de multe jocuri în VR precum în cazinourile online clasice. Diferența majoră între un joc normal și unul în VR este că nu mai ai acele întârzieri ale graficilor. Pe lângă asta, rezoluția este una foarte bună, astfel încât să mimeze cât mai bine realitatea și să vezi cât mai clar obiectele și persoanele din jur.

O rezoluție cât mai mare este necesară deoarece atunci când întorci capul imaginea se schimbă, iar aceste tranziții trebuie să se facă cât mai fluid posibil. Alte funcții ce au fost adăugate la cazinourile VR sunt cele de a interacționa cu dealerul și cu jucătorii, îți vei putea alege un avatar și un caracter specific și vei putea juca jocuri în timp real cu alți jucători la aceeași masă cu tine.

Pentru a te bucura de astfel de caracteristici este nevoie să ai un calculator sau un laptop, precum și un set de ochelari VR. Un lucru de ținut minte înainte de a cumpăra un set de ochelari VR este să verifici pe internet recenziile altor utilizatori, precum și să îi testezi dacă ai posibilitatea direct într-un magazin fizic. Trebuie să te gândești ce jocuri ai de gând să joci folosind ochelarii VR, precum și să compari caracteristicile altor ochelari. Nu ai nevoie de cunoștințe tehnice pentru a face acest lucru, întrucât există deja site-uri de comparații unde poți să adaugi tu direct produsele pe care vei dori să le compari.

În momentul de față nu există foarte multe modele de ochelari VR din care să poți alege, însă este bine să îi iei pe cei mai buni pentru jocurile pe care ai de gând să le joci.


Specificații minime pentru a juca în VR

Înainte de a cumpăra un set de ochelari VR este important să verifici caracteristicile calculatorului sau a laptopului pe care îl ai. Degeaba vei cumpăra ochelari VR scumpi dacă calculatorul tău nu poate să reproducă imaginea cum trebuie și cât mai fluid. Așadar, specificațiile minime pe care trebuie să le ai pentru ochelarii VR sunt următoarele: Windows 7 sau mai bun, un procesor i5 cu 6 nuclee, 2 porturi USB și unul HDMI 1.3, minim 8 GB de Ram disponibili și placă video AMD 290 sau nVidia GTX 970. Pe lângă acestea, evident vei avea nevoie și de o tastatură sau un controller pentru a te bucura la maxim de experiența ce ți-o oferă ochelarii VR.

Concluzie

Ochelarii VR încearcă să reproducă cât mai fidel imaginea realității direct în confortul casei tale. Unii vor prefera să meargă la cazinourile fizice, în timp ce alții vor dori să poată beneficia de această experiență de a interacționa cu alții direct acasă. Ochelarii VR vor evolua tot mai mult și vor fi tot mai accesibili jucătorilor cu timpul, însă momentan nu există foarte multe perechi din care să alegi. Verifică înainte de a face o achiziție recenziile, compatibilitatea calculatorului tău, dar și o mică comparație cu alte perechi de ochelari.

1971 vizite
Distribuie pe