Locale Altele
Duminica, 5 Februarie 2023
Dum, 5 Feb 2023
Polygel – noua modă în materie de manichiură
SM Online  - Miercuri, 7 Decembrie 2022

Formulat folosindu-se o fuziune de amestecuri de polimeri, tehnologia inovatoare integrată în polygel oferă o muncă care sfidează gravitația, pentru o aplicare cu adevărat simplă și controlată. În plus, textura produsului asigură o culoare omogenă pe unghii, fiind și ușor de manevrat.

Polygel combină rezistența sistemului de construcție folosit în cazul unghiilor acrilice, cu o bază de gel cu fotoinițiatori care asigură durabilitate și nu prezintă mirosul de monomer. În plus, pulberea reziduală care apare după realizarea unei umpleri cu polygel este cu 30% mai grea decât umpluturile cu gel sau acril, ceea ce înseamnă că folosirea polygelului nu lasă praf în aer.

Ușurință în aplicare

În lumea manichiurii și pedichiurii, pe lângă apelarea la oje semipermanente, polygelul este și acesta utilizat, dar mai presus de toate fiind și ușor de aplicat. Tocmai pentru această simplitate, polygel este ales de multe femei care doresc să aibă unghii perfecte.

Conține elemente ce conferă rezistență manichiurii

Polygel este un produs care este utilizat în saloanele de cosmetică sau acasă pentru înfrumusețarea sau reconstrucția unghiilor și se compune dintr-un amestec de gel UV și rășină acrilică, iar aceste două componente sunt deja utilizate în domeniul manichiurii. Rășina acrilică poate ascunde imperfecțiunile unghiilor, dar reprezentarea sa nu este întotdeauna naturală și în plus, poate deteriora unghia.

Gelul UV, în schimb, este o metodă mai nouă, dar polygel îmbină tot ceea ce este mai bun din acril și gel, pentru o manichiură fără cusur! Poligelul este, prin urmare, îmbinarea acestor două elemente, ceea ce-i permite să fie un produs mai elaborat. De fapt, combină cel mai bun gel și rășină pentru a corecta unghiile și a le face rezistente. Cu toate acestea, unghia nu se va resimți îngreunată, deoarece textura produsului este una ușoară.  

Polygelul vine sub forma unei paste maleabile, gata de utilizare. Textura sa îi permite să nu curgă ca lichidul acrilic, iar în ceea ce privește mirosul, acesta nu este unul chimic și puternic, precum regăsim la geluri sau oje. În plus, polygelul poate exista în diferite culori, putând fi folosit atât de către profesioniști, cât și de amatori.

Nu în ultimul rând, polygelul este disponibil și în diferite kit-uri pentru realizarea manichiurii la domiciliu. Costul de achiziție al acestui produs este unul accesibil, dar în alegerea lui trebuie să ținem cont și de marca ce îl comercializează, deoarece există și versiuni care nu sunt calitative.

1238 vizite
Distribuie pe