Locale Altele
Duminica, 5 Februarie 2023
Dum, 5 Feb 2023
Tu unde îți vei petrece vacanța anul viitor?
SM Online  - Joi, 22 Decembrie 2022

Dacă soarele și plaja sunt principalele atracții pe care le cauți atunci când alegi locul în care să îți petreci zilele libere, LGT vine cu propuneri greu de refuzat.

O listă cu locații de vis te așteaptă pentru a o alege pe cea care îți surâde cel mai mult. Oricare ar fi opțiunea ta, știi că pe lângă accesul la mare sau ocean, te așteaptă puncte de cazare impresionante, zeci de activități specifice, mâncăruri alese, cât și povești și culturi care merită explorate din plin.

Organizează o vacanta in destinatii exotice prin agentia Let’s Go Travel și dă-ți șansa să profiți din plin de clipele magice de care vei avea parte pe aceste meleaguri!

Care sunt principalele destinații pe care ți le propune echipa LGT?

Mexic este prima țară pe lista locațiilor exotice pe care le poți alege pentru următoarea ta vacanță.  Cancun, Tulum și Riviera Maya sunt principalele stațiuni care își deschid porțile publicului larg cu o serie de oferte foarte atractive. Spre exemplu, vei putea petrece 7 nopți în regim All Inclusive la unul dintre hotelurile de top pentru prețuri care pornesc de la 1540 EUR de persoană.

Dacă îți dorești să descoperi Arabia autentică, atunci Oman este locul în care trebuie să ajungi cât mai curând. Poveștile cu 1001 de nopți descriu perfect cadrul pe care îl vei descoperi de îndată ce ajungi aici. Clădiri joase care respectă arhitectura tradițională, spații liniștite unde fericirea și recunoștința predomină te întâmpină la fiecare pas. Plaje pline de vegetație tropicală, temperaturi ridicate și lipsa precipitațiilor te vor convinge că merită să alegi un sejur aici care pornește de la 900 EUR pentru cazări de lux.

Republica Dominicană reprezentată în special de Punta Cana este o zonă de mare interes pentru turiști din întreaga lume. Poți alege să vii aici pe toată perioada anului pentru că temperaturile sunt perfecte pentru plajă, indiferent de anotimp. Resorturi de lux te așteaptă în toate punctele insulei pentru a avea parte de condiții ireproșabile pe toată durata șederii. În funcție de perioada în care alegi să vizitezi această zonă, un sejur complet începe de la 919 EUR și poate ajunge până la 2450 EUR de persoană.

Maldive este pe bună dreptate numit paradisul colorat, datorită peisajelor deosebite care se întâlnesc aici. Apa azurie, apusurile de foc, nisipul alb, zonele bogate de vegetație, toate acestea conturează un peisaj care îți taie răsuflarea în orice moment al zilei sau al nopții. Și în adâncuri atracția este la fel de mare pentru că sute de specii de pești și recifuri de corali pot fi descoperite cu ajutorul activităților nautice și subacvatice pe care le poți experimenta oriunde te-ai caza. Zeci de hoteluri sunt disponibile la prețuri avantajoase în oferta agenției Let’s Go Travel și pornesc de la pragul de 2156 euro pentru 7 nopți.

Dacă îți dorești o experiență unică, plină de aventură și istorie, Thailanda este alegerea potrivită pentru tine. Fiecare peisaj este o operă de artă îmbogățit cu păduri bogate, cascade, ape cristaline și vârfuri muntoase ce întâlnesc marea. Latura urbană a rămas parcă neatinsă de timp, chiar dacă toate condițiile de ședere în resorturile propuse de LGT ating superlativul. Trebuie neapărat să vizitezi templele budiste, să încerci gastronomia tradițională și să te lași purtat de intențiile localnicilor primitori care vor dori să îți arate tot ce au mai bun de oferit ca destinație turistică. Dacă este tipul de vacanță la care ai visat, află că va trebui să plătești doar 1090 EUR de persoană pentru un sejur de 9 nopți.

Egipt este considerat Perla Africii și aduce o oază de relaxare și confort la prețuri excelente pentru turiști din toate colțurile lumii. Vizitează piramidele și templele istorice, află legendele faraonilor, descoperă energia specială a moscheilor și lasă-te cucerit de jocurile impresionante pe care natura le face aici. Oferte atractive sunt propuse de Let’s Go Travel pentru a te bucura din plin de frumusețea locurilor și să ai parte de condiții foarte bune la hoteluri de renume din Hurghada, Sharm El Sheikh sau Marsa Alam. Prețurile încep aici de la 439 EUR de persoană pentru un sejur de 7 nopți.

Dacă Oman reprezintă partea tradițională a Arabiei, Dubai este latura ultramodernă, care dă tonul dezvoltării urbane în întreaga lume. Agitația și aglomerația sunt umbrite de frumusețea locului. Aici vei putea vizita obiective turistice care bat record după record prin prestanță și frumusețe. Cu toate că luxul atinge cote maxime în aceste locuri, un sejur oferit de LGT pleacă de la doar 609 EUR de persoană pentru 7 nopți.

Alte puncte exotice de atracție pe care le poți cutreiera prin intermediul sejururilor oferite de LGT sunt Zanzibar, Kenya, Republica Capului Verde, Iordania sau Sri Lanka. Pe toate le poți vizita fără să fie nevoie să te ocupi de niciun detaliu organizatoric. Contactează-ne, beneficiază de sesiunile de consultanță prin care vei fi direcționat către pachetele care corespund cerințelor tale și obține foarte simplu o vacanță perfectă din toate punctele de vedere.

Visează, Călătorește, Povestește o experiență deosebită oferită de Let’s Go Travel!

1629 vizite
Distribuie pe