Locale Altele
Sambata, 4 Februarie 2023
Sam, 4 Feb 2023
Top 3 electrocasnice cu un grad mare de automatizare
SM Online  - Vineri, 23 Decembrie 2022

Doar o locuință dotată corespunzător din punct de vedere al electrocasnicelor poate fi numită și acasă. Acest lucru poate fi obținut cu puțină responsabilitate din partea ta și a familiei tale, investind cu cap, la momentul potrivit, într-o serie de electrocasnice ce pot îmbunătăți semnificativ nivelul de trai și pot genera timp liber extrem de prețios pentru a-ți îmbunătăți viața de familie sau cariera.

Este foarte important să te informezi corect în legătură cu facilitățile fiecărui aparat electrocasnic astfel încât să optezi pentru cel mai indicat model pentru stilul tău de viață. Unii oameni preferă lucrurile mai ieftine care necesită prezență constantă pentru a-și face treaba corespunzător, în timp ce alții consideră că anumite procese destinate locuinței pot fi întrebuințate unor mecanisme automate sau semiautomate.

Dacă bugetul îți permite și consideri că timpul tău liber este foarte prețios fiind unul dintre factorii fundamentali în alegerea electrocasnicelor preferate poți opta pentru produse cu un grad ridicat de automatizare în defavoarea celor ce trebuiesc mânuite constant. Astfel, chiar dacă investiția va fi mai semnificativă făță de produsele clasice, în timp, vei observa cu certitudine că s-a meritat. 

Iată care sunt principalele electrocasnice ce-ți vor facilita mai mult timp liber: 

1. Aspiratorul robot

Aspiratorul robot este un electrocasnic independent ce funcționează pe bază de acumulator care se folosește de energia electrică pentru a se mișca prin interiorul casei tale și a aspira mizeria sau impuritățile, unele modele dețin și funcția de mop mecanizat. Tot ce trebuie să faci este să-l ții la încărcat atâta timp cât este nevoie pentru a se încărca la capacitate maximă, și să-l pornești iar el își va face treaba. Între timp tu poți întreprinde orice altă acțiune sau poți chiar să părăsești locuința dacă sunetul ți se pare deranjabil. După ce robotul de aspirare a trecut prin toate colțurile zonele casei tale el își va termina automat procesul de aspirare și casa ta va fi curată fără efort din partea ta.

2. Uscătorul de rufe

Un electrocasnic extrem de folositor atunci când lucrurile în viața ta se desfășoară într-un ritm alert. Uscătorul de rufe este, în esență, o mașină de împrospătare și uscare a hainelor în ideea în care dacă ai purtat un articol vestimentar o singură dată sau de câteva ori și consideri că necesită o împrospătare, acest electrocasnic este extrem de indicat având programe speciale ce nu deteriorează sau uzează țesăturile ca în cazul mașinii de spălat cu program clasic. De asemenea te ajută foarte mult la economisirea timpului tău liber și faptul că hainele vor fi deja uscate atunci când le vei scoate din uscător. Poți achiziționa un uscator de rufe de pe Altex.ro la prețuri extrem de avantajoase. 

3. Fierul de călcat vertical cu aburi

Un alt electrocasnic extrem de folositor pentru tine dacă economia timpului este primordială este fierul de călcat vertical cu aburi sau stația de călcat cu aburi. Un electrocasnic extrem de util în momentele când ai nevoie să îndrepți rapid anumite cute la rochie sau la cămașă pentru a fi gata de purtare. 

Așadar, lumea se îndreaptă încet dar sigur spre automatizarea proceselor mecanizate care nu implică un grad ridicat de gândire. Cu ajutorul acestor tehnologii noi în domeniul electrocasnicilor te poți bucura mai mult timp de lucrurile cu adevărat valoroase din viața ta și a familiei tale!  

sursa foto: pexels.com

 
2253 vizite
Distribuie pe