Locale Altele
Vineri, 3 Februarie 2023
Vin, 3 Feb 2023
Cum să începi bine anul 2023 pe plan sexual?
SM Online  - Vineri, 30 Decembrie 2022

Planul sexual este foarte important pentru fiecare persoană în parte. Acesta joacă un rol fundamental în fiecare relație, așa că cel mai bine este să încerci să pui preț pe această latură a vieții tale. 

Dacă consideri că viața sexuală a început să scârțâie de ceva vreme și vrei ca totul să fie la fel ca înainte, să te iubești cu partenerul într-un mod intens, poate fi vorba despre câteva mici schimbări pe care este necesar să le faci. Încearcă să pui în practică ideile de mai jos și analizează apoi felul în care te simți în momentele petrecute în pat alături de iubit. 

Iată ce să faci pentru o viață sexuală perfectă în 2023:

1. Folosește jucării sexuale

Te-ai gândit vreodată să folosești jucării sexuale în pat, astfel încât să mai piperezi puțin viața intimă de cuplu? Dacă nu ai utilizat astfel de produse în dormitor, a venit momentul să o faci! Prin urmare, vezi aici jucării sexuale de calitate, menite să reaprindă scânteia din relația ta cu partenerul. Orientează-te către cele care consideri că vi se potrivesc. 

Poți să-ți întrebi partenerul cu privire la preferințele sale sau poți pur și simplu să comanzi și să-l surprinzi într-un mod foarte plăcut Arată-te deschisă să faci lucruri noi în pat și cu siguranță, toate lucrurile bune pe care ți le dorești în viața intimă, nu vor întârzia să apară. 

2. Încearcă un loc nou

Dacă de ceva timp vă iubiți doar în pat, poate că este bine să încercați și un alt nou, care să vă facă să vă simțiți din nou adolescenți, liberi și îndrăgostiți la prima vedere. Astfel, ia inițiativa în acest sens și propune-i partenerului o noapte de amor într-un loc ferit de ochii lumii, dar suficient de interesant, cât să vă trezească interesul și dorința sexuală la cote maxime. 

Încearcă să-i afli părerea la final și vezi dacă mai dorești să repetați experiența. Cu giuranță, răspunsul său va fi unul afirmativ din toate punctele de vedere. 

3. Costume noi

Ai încercat să te îmbraci într-un mod cât mai sexy, atunci când dorești să faci dragoste cu iubitul? Dacă nu ai încercat acest lucru, ia-l în considerare, fiindcă este o modalitate excelentă prin care poți să-i atragi atenția într-un mod plăcut. 

Analizează cu atenția ofertele magazinelor preferate, precum este Pasiune.ro, și vezi ce costume poți să cumperi la prețuri foarte bune și cu aspect impresionant. 

4. Vizionează filme pentru adulți împreună cu partenerul

Poate fi destul de ciudat să vizionezi filme pentru adulți alături de partener, însă dacă simți că viața intimă este dezechilibrată, atunci aceasta poate fi variantă optimă pentru relația ta de cuplu. 

Propune-i iubitului această idee și vezi care este reacția acestuia. Dacă răspunde pozitiv, atunci bucură-te de o experiență de neuitat!

În cele din urmă, pune în aplicare toate recomandările de mai sus, astfel încât să te bucuri de o viață sexuală de succes, care să te satisfacă din toate punctele de vedere. Este foarte important ca viața intimă să fie de calitate, pentru că toate celelelte segmente ale vieții pot fi influențate de aceasta. 

Sursa foto: Pexels.com

 
2312 vizite
Distribuie pe