Locale Altele
Vineri, 3 Februarie 2023
Vin, 3 Feb 2023
Cum alegem anvelopele 245 45 R19 si de la producatori?
SM Online  - Marti, 24 Ianuarie 2023
Dacă vrei să faci un schimb de anvelope, acum poți comanda un set nou chiar direct online. Magazinele de specialitate îți oferă o varietate mare de cauciucuri de vară sau de iarnă, din care poți alege în funcție de buget, preferințe și calitate.

Cei mai cunoscuți producători de anvelope pun la dispoziția clienților cauciucuri de dimensiuni variate, pentru automobile mici, medii sau SUV-uri, ori mașini de teren. Modelele diferite sunt concepute pentru a satisface preferințele majorității șoferilor, iar magazinele online au în ofertă numeroase tipuri de anvelope, exact în acest scop.

Un set de anvelope 245 45 r19 este potrivit pentru diferite mărci de autoturisme, iar tipul de anvelope este de asemenea diferit în funcție de anotimp : de vară, de iarnă sau all-season.

Dacă optezi pentru cauciucuri vară 245 45 R19, trebuie să știi că aceste pneuri sunt mai rigide decât cele de iarnă, sunt capabile să ofere performanțe excelente pe carosabil uscat sau umed. Anvelopele de iarnă mai flexibile și  au aderență crescută pe trasee acoperite cu gheață sau zăpadă, în  situația unor temperaturi scăzute. Cauciucurile all-season, model 245 45 R 19 sunt potrivite celor care doresc un singur set de anvelope pe tot parcursul anului și nu străbat drumuri lungi la temperaturi extreme.

Cum interpretezi dimensiunile anvelopelor?

Atunci când achiziționezi online un set de anvelope  vară 245 45 R 19, trebuie să cunoști dimensiunile acestora.

Lățimea flancului anvelopei este 245mm , înălțimea exprimată ca raportul dintre înălțimea flancului și lățimea anvelopei este 45 iar diametrul radial este R19, exprimat în inch.

Indicele de viteză și indicele de sarcină sunt două caracteristici importante care trebuie luate în considerare la achiziția unor anvelope de vară sau iarnă. Sarcina maximă nu trebuie depășită iar de asemenea viteza ce poate fi atinsă de vehicul este exprimată de indicele de viteză. De acești parametri depinde stabilitatea autovehiculului și siguranța conducătorului auto.

Merită să acorzi importanță de asemenea și clasei de aderență la suprafața umedă, atunci când alegi un set nou de anvelope pentru mașina ta. Cu cât clasa e mai bună, cauciucul elimină pericolul de derapaj și oferă mai multă siguranță în trafic.

Anvelopele de vară 245 45 R 19

Cauciucurile de vară cu dimensiuni 245 45 R19 sunt o alegere a multor conducători auto. Fabricanții de anvelope include adesea în ofertele lor acest tip de cauciucuri, modele pentru vară.

Pneurile special construite pentru vară sunt caracterizate de aderență și manevrabilitate, rulează eficient pe carosabil uscat, la temperaturi ridicate, dar și în condiții de ploi torențiale. Anvelopele de vară au o suprafață de contact a benzii de rulare mai generoasă, pentru un plus de stabilitate și frânare mai eficientă.

Printre cele mai cerute modele de anvelope de vară amintim : Radar Dimax, Armstrong, Viking Pro Tech, cauciucuri Michelin Pilot, Barum Bravuris, GoodYear, Nokian, Goodrich, Bridgestone sau Continental.

Anvelope de iarnă 245 45 R 19

Anvelopa de iarnă  215 65 r16 este construită pentru a înfrunta ierni aspre, pentru a șofa în siguranță pe suprafețe carosabile dificile, acoperite cu gheață sau zăpadă.

Pneurile special construite pentru iarnă sunt fabricate din cauciuc de înaltă calitate și compuși care ajută la sporirea aderenței, în condiții de temperaturi scăzute. Numeroase  anvelopele de iarnă sunt testate în cele mai dificile condiții climatice din țările nordice, pentru a-și demonstra performanțele.

Cauciucurile de iarnă au caneluri adânci pe banda de rulare, pentru o mai bună aderență și reducerea distanței necesare pentru frânarea în siguranță, când carosabilul este umed și alunecos. Dotând vehiculul cu un set de anvelope de iarnă noi, vei putea traversa lunile de iarnă cu autovehiculul în cele mai bune condiții de rulare.

Poți opta pentru diferite modele de anvelope cu dimensiunea 245 45 R 19 : Goodrich, Semperit Speed, Nokian, Continental, GoodYear, anvelope Michelin sau Viking Wintech.

Anvelope all season 245 45 R 19

Anvelopele all season au caracteristici și avantajecommuneanvelopelor de vară și a celor de iarnă.  Aceste cauciucuri model 245 45 R 19pot fi utilizate pe parcursul celor patru sezoane, oferind o economie însemnată. Calitatea și fiabilitatea acestor anvelope le face potrivite pentru cei care au nevoie de un set de cauciucuri moderne, la un preț competitiv.

Apreciate de mulți șoferi, aceste anvelope all-season sunt nelipsite din oferta marilor producători de anvelope : Viking, Radar Dimax, MomoFour Season, Pirelli Cinturato, Barum Quartaris, Nokian Seasonproof. Achiziția unor anvelope de calitate  înseamnă pentru orice vehicul păstrarea timp îndelungat a performanțelor, un plus de economie de carburant și o conducere eficientă în orice anotimp.

710 vizite
Distribuie pe