Locale Altele
Miercuri, 27 Septembrie 2023
Mie, 27 Sept 2023
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Te-ai gândit la a deveni un jucător profesionist de poker?
SM Online  - Luni, 6 Martie 2023

Fără îndoială că cel mai incitant joc de cărţi din oferta unui cazino este cel de poker. Şi dacă acest joc are o miză colosală pe care va trebui să o dispuţi cu jucători la fel de experimentaţi ca şi tine, atunci cota de adrenalină este la maxim.

Cam asta se întâmplă cu jucătorii profesionişti de poker, se fac cunoscuţi şi în acelaşi timp recunoscuţi în lume prin abilităţile personale şi mai ales prin câştigurile obţinute. Te-ai gândit să li te alături? Citeşte atent rândurile următoare şi cine ştie, într-o zi vom scrie şi despre tine!

Ai putea începe prin a citi

Poţi juca American Poker 2 gratis pentru a dobândi experienţa de care ai nevoie, nu te costă nimic şi în acest mod te vei obişnui cu toate combinaţiile clasice pe care le poţi realiza în poker.

Dar în acest joc nu faci altceva decât să apeşi un buton şi să laşi cărţile de joc să aterizeze pe ecran.Poţi vedea pe ecran din prima o combinaţie de poker plătită sau poţi selecta cărţi pentru a obţine una. Dar eşti la mâna cipului electronic al jocului, pentru că acesta decide în final ce cărţi de joc apar pe ecranul electronic.

Dacă vrei să devii un jucător profesionist de poker îţi trebuie mai mult decât un joc video. Trebuie să ai cunoştinţele de bază ale jocului de poker şi în acest sens este bine să te instruieşti cât de mult este posibil.Din fericire ai la dispoziţie atât cărţi de specialitate scrise de către jucători celebrii de poker cât şi canale online pe care să le poţi consulta când vrei. Dacă nu ai nici un fel de cunoştinţe de poker, atunci va trebui să înveţi lucrurile elementare despre acest joc.

Găsește informații cheie pentru joc

Ce conţine un pachet de cărţi de poker, combinaţiile care se pot realiza cu acestea şi neapărat paşii de pariere. De abia după ce vei stăpâni cât de cât aceste lucruri te poţi aventura într-o partidă adevărată de poker pe o miză reală.Este bine să faci asta pentru că aşa cum ştii teoria nu se poate testa decât prin practică,  deci la un moment dat va trebui să faci acest lucru în mod inevitabil. Şi atunci când o vei face vei experimenta negreşit atât victorii cât şi înfrângeri.

Dacă eşti în faza de a-ţi cristaliza un anumit stil de joc consultă neapărat cărţile jucătorilor de renume care s-au retras sau sunt încă în activitate. În paginile acestor cărţi este descrisă mai ales experienţa lor de joc, aşa că ai la dispoziţie un izvor nesecat de informaţii pe care să îl asimilezi.Şi după ce vei citi toate aceste informaţii este timpul să îţi pui amprenta personală în jocul de poker. Acum ştii regulile de bază ale jocului, te-ai documentat aşa cum trebuie, deci este timpul să arăţi ce poţi şi să te înscrii la cât mai multe competiţii de poker pe care să le şi câştigi.

Construieşte un buget dedicat jocului

Să devii un jucător profesionist de poker şi care să mai aibă şi succes nu este atât de uşor cum pare la prima vedere. Chiar dacă eşti „tobă” de carte, acest lucru nu îţi va garanta niciodată că vei ridica potul de pe masa de joc.

Şi dacă tot am adus în discuţie recompensa care te aşteaptă, atunci să vorbim şi despre bugetul de joc pe care ţi-l permiţi ca să o poţi revendica. Nu îţi imagina că o să fi invitat de fiecare dată la turnee gratuite unde nu o să plăteşti nici o taxă de participare, joci doar cu banii cazinoului şi faci rost de bani fără nici un stres.

Este posibil să ajungi şi în această fază dar până atunci trebuie să câştigi experienţa necesară şi mai ales renumele care să te recomande pentru asta. Ca să nu o mai lungim, ai nevoie de bani pentru a face primul pas în domeniul poker-ului profesionist.

Şi atunci eşti obligat să îţi construieşti un buget de joc pe care să îl foloseşti pentru a participa la cât mai multe mese de joc. Dar cum eşti singur în această aventură, bugetul tău de joc trebuie să se muleze pe realităţile tale financiare.

Sume pariate în funcție de buget

Este clar că un buget mic îţi va da şansa să participi la mese şi competiţii cu mize mici şi pentru moment îţi va îngrădi participarea la cele pe mize mari.Nimeni nu spune că un buget mic nu poate face acest lucru, dar ai nevoie de multe partide şi competiţii câştigate pe mize mici pentru a ajunge acolo. Dar dacă dispui de un buget mare de joc îţi poţi face loc la masa celor mai buni jucători profesionişti din lume.

Aşa cum ştii deja, cele mai tari competiţii profesioniste de poker din lume au loc în cadrul WSOP, asociaţia mondială a jucătorilor profesionişti de poker. Şi pentru că aceste competiţii au impact la nivel mondial, premiile care se vehiculează acolo sunt unele impresionante.

În plus, dacă ajungi să câştigi un asemenea turneu, pe lângă premiul în bani recunoaşterea ta ca şi jucător vine prin dăruirea unei brăţări din aur masiv care va purta numele tău. Dar ca să participi la un asemenea turneu nu este suficientă experienţa ta de jucător, trebuie bani adevăraţi.

Participarea la aceste turnee se face prin plătirea unei taxe fixe care ajunge în unele cazuri la zeci de mii de dolari. Deci vrei nu vrei ai nevoie de un buget de joc pe care va trebui să îl rişti în asemenea partide de poker importante.

Majoritatea dintre jucătorii de poker faimoşi de astăzi au plecat la drum cu aceleaşi probleme ca şi tine. Dar gândeşte-te ca şi ei au avut probleme de buget dar au reuşit să le managerieze cu brio şi îşi ocupă astăzi un loc binemeritat în galeria celor mai buni jucători de poker la nivel mondial.

Concluzie

Ideea de a deveni jucător profesionist de poker este una perfect realizabilă dacă eşti un jucător determinat. Învaţă deci regulile jocului, construieşte un buget realist de joc, participă la cât mai multe mese şi nu uita sa joci responsabil. Succes!

3198 vizite
Distribuie pe