Locale Altele
Vineri, 1 Martie 2024
Vin, 1 Mar 2024
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Devino şi tu învingător la Baccarat! Iată cele mai bune strategii!
SM Online  - Marti, 16 Mai 2023

Cunoscut şi sub denumirea de Chemin-de-Fer sau de Punto Banco, jocul de baccarat este unul dintre cele mai vechi jocuri de cazino. Cu foarte mici retuşuri se poate spune că jocul de baccarat a rămas practic neschimbat de-a lungul timpului, aducând acelaşi aer de mister şi aristocraţie cu care ne-a obişnuit.

Jocul de baccarat se aseamănă cu cel de backjack dar în niciun caz nu trebuie să fie confundat cu acesta. Dacă în blackjack poţi aplica diverse strategii, în baccarat doar norocul este cel care decide câştigul.

Dar şi aici este loc pentru câteva sfaturi de natură să îţi mărească şansele de câştig, aşa că dacă vrei să le cunoşti parcurge cu atenţie rândurile următoare.

Plasează pariurile potrivite

Dacă nu ştiai acest lucru până acum, jocul de baccarat are 3 pariuri mari şi tari, pe bancher, pe jucător şi pe un eventual rezultat de egalitate. Şi adăugăm aici şi diferenţa notabilă între baccarat şi blackjack care constă în faptul că în baccarat cărţile considerate mari din blackjack valorează 0 puncte.

Cărţile mici sunt în baccarat mari, adică cele de la 2 la 9, care valorează exact cât scrie pe ele. Scopul în baccarat este să faci 9 puncte sau cât mai aproape de acest rezultat, o mână în care ai realizat 0 puncte poartă denumirea de baccarat şi înseamnă că ai pierdut pariul.

Dacă nu cunoşti regulile acestui joc atunci îţi sugerăm să încerci  jocuri casino gratis, unde jocul de baccarat este explicat în amănunt. Şi când vei cunoaşte regulile jocului vei şti şi ce pariu are cea mai mare şansă de reuşită. Părerea noastră este că din cele 3 unul singur merită atenţia ta şi îţi poate aduce de cele mai multe ori victoria.

Este vorba despre pariul pe bancher sau pe dealer, pariu care în jocul de baccarat are cea mai mică margine de casă din toate pariurile, 1,06%. Şansa de a avea la blackjack această margine de casă se obţine prin aplicarea ca la carte a unui strategii care şi-a dovedit eficacitatea.

Este posibil să te întrebi de ce să nu pariezi pe jucător sau pe egalitate. Ei bine, pariul pe jucător este o opţiune care oferă o margine de casă de 1,24% dar să pariezi pe egalitate nu este în nici un caz indicat. Marginea de casă a cazinoului este în acest caz de 14%, ceea ce înseamnă că şansele tale de reuşită scad în mod dramatic.

Cauta jocuri cu cât mai puţine pachete de cărţi

Şi în jocul de baccarat dealerul amestecă un număr destul de mare de pachete de cărţi. De obicei numărul acestora este de 8, aşa că şansele de a realiza un punctaj superior băncii este în acest caz destul de redus.

Dar cu puţină muncă de informare poţi găsi o masă de baccarat unde sunt 6 pachete de cărţi care se amestecă sau poate chiar mai puţine. Te întrebi desigur cu ce te poate ajuta acest lucru? Nimic mai simplu, cu cât sunt mai puţine pachete de cărţi amestecate cu atât şansele tale de câştig cresc.

Nu o să intrăm într-un calcul alambicat de probabilităţi dar este logic să ajungi la această concluzie. Indiferent de tipul de pariu pe către îl agreezi în jocul de baccarat fie şi un singur pachet minus din cele 8 standard este o oportunitate pe care nu o poţi rata.

Este adevărat că şi  norocul îşi face simţită prezenţa în orice câştig la baccarat dar dacă este şi puţin ajutat de această condiţie este posibil să apară mult mai des. Pune doar o întrebare dealer-ului, acesta este obligat să îţi răspundă şi de abia după ia decizia de a paria sau nu la acea masă.

Manageriaza corect bugetul (şi renunţă la joc dacă eşti pe plus)

Managerierea bugetului de joc la baccarat este un cumul de condiţii pe care trebuie să ţi le fixezi şi să le respecţi înainte de a miza la acest joc de noroc. În primul rând va trebui să stabileşti care este suma alocată acestuia, astfel încât să nu îţi pui în pericol stabilitatea financiară personală sau pe cea a familiei.

În al 2-lea rând va trebui să îţi stabileşti miza pe care o joci la o sesiune de pariere de baccarat. Şi nu vei face nici scăderi dar nici adăugiri semnificative la aceasta, indiferent de rezultatul unei sesiuni de pariere.

Şi în acest stadiu vei respecta întotdeauna limitele de câştig dar şi de pierdere impuse. Ai câştigat de 2 ori bugetul stabilit, este timpul să te retragi de la pariere. Ai pierdut bugetul alocat unei zile de pariere, nu îl suplimenta în nici un fel şi părăseşte jocul.

Nu în ultimul rând este bine să te pregăteşti mental pentru cele câteva ore petrecute într-un cazino, la jocul de baccarat. Pleacă de la ideea că scopul tău principal este să te distrezi, aşa că vei considera că bugetul alocat jocului se va duce în această destinaţie.Dacă reuşeşti să câştigi, datele problemei se schimbă semnificativ. Ai venit pentru distracţie, erai pregătit să pierzi bugetul alocat jocului însă hazardul a vrut ca să ai parte de o sesiune de pariere profitabilă.

În acest caz nu te abandona jocului şi începe să mizezi mult în speranţa că îl vei înmulţi. O să încalci regula conform căreia nu ridici dar nici nu coborî miza stabilită de acasă. Aşadar impune-ţi cea mai corectă decizie, încasează banii câştigaţi, ridică-te de la masa de baccarat şi pleacă victorios din cazino.

Concluzie

Jocul de baccarat este în esenţă unul simplu, la care trebuie să te focusezi numai pe un pariu, cel pe bancă. Dacă vei respecta acest lucru, vei miza corect şi vei juca responsabil, cu siguranţă că vei avea o sesiune de joc atât de profitabilă încât să o povesteşti şi prietenilor tăi cei mai apropiaţi.

2077 vizite
Distribuie pe