Locale Altele
Miercuri, 22 Mai 2024
Mie, 22 Mai 2024
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Cum se diferențiază o Bursă de Bitcoin de un Portofel Cripto
SM Online  - Luni, 28 August 2023

Vă întrebați cum se diferențiază o bursă de Bitcoin de un portofel cripto? Dacă da, iată cum se diferențiază o bursă de Bitcoin de un portofel cripto.

Investiția în criptomonede poate fi dificilă, mai ales pentru începători. Investitorii pricepuți în criptomonede aruncă termeni și pot părea asemănători. Persoanele pot să facă greșeli costisitoare dacă nu cer îndrumare sau nu efectuează cercetări. Investitorii în criptomonede trebuie să aibă un portofel digital și o bursă de criptomonede. Un alt instrument obligatoriu este platforma de tranzacționare online bazată pe tehnologie de ultimă oră, care vă poate ajuta să luați decizii informate. Înregistrează-te aici cu Granimator poți începe imediat!

Dar care este distincția dintre un portofel de criptomonede și o bursă de criptomonede? Ambele instrumente sunt utile pentru tranzacționarea criptomonedelor, fie că cumpărați sau vindeți Bitcoin sau orice alt token. Cu toate acestea, fiecare joacă un rol unic în ecosistemul cripto. Iată ce trebuie să știți despre amândouă și de ce ar trebui să utilizați o bursă de criptomonede și să păstrați un portofel cripto.

În timp ce criptomonedele precum Bitcoin sau Ether sunt create prin minarea tokenurilor prin rezolvarea de ecuații complexe, investitorii de obicei cumpără și vând monedele digitale pe care le utilizează. Și o bursă de criptomonede este locul în care puteți face acest lucru (precum și stocarea criptomonedelor), în timp ce un portofel este o modalitate de a păstra investițiile mai sigure, dar nu la fel de activ. Multe burse semnificative au aplicații separate pentru portofele. Iată o privire mai detaliată.

Ce este o Bursă de Bitcoin?

O bursă de Bitcoin este o platformă în care puteți cumpăra și vinde Bitcoin și alte tokenuri de criptomonede la prețuri fixe și cu securitate.

O bursă de criptomonede este un site web sau o aplicație care vă permite să convertiți moneda fiat (cum ar fi USD sau INR) în criptomonedă. Puteți utiliza aceste burse pentru a converti monede cripto în monedă fiat și pentru a le depune în contul bancar.

Fără o bursă, ar trebui să găsiți pe cineva dispus să vi-l vândă dacă doriți să cumpărați o monedă cripto. După aceea, ambele părți ar trebui să se înțeleagă cu privire la un curs de schimb înainte de a transfera criptomoneda în portofelul dvs., ceea ce este puțin mai complicat.

Ce Este Exact un Portofel de Criptomonede?

Portofelul este un program care vă permite să stocați monede cripto. Să presupunem că ați achiziționat o anumită cantitate de Bitcoin, monedă electronică. Cum îl păstrați în siguranță, deoarece nu are o formă fizică? Aici intervine o facilitate de stocare online. Un portofel de criptomonede se va ocupa de asta pentru dvs.

Cheile private dintr-un portofel cripto vă permit să semnați tranzacțiile. Gândiți-vă la aceste chei private ca la coduri secrete care vă permit să cheltuiți criptomoneda. Custozii înregistrează toate aceste tranzacții în blockchain.

Există două tipuri de portofele cripto: calde și reci, care se referă la modul în care funcționează fiecare portofel. Portofelele adaugă un nivel suplimentar de securitate și păstrează banii în siguranță. Înainte de a decide asupra unui portofel, este crucial să înțelegeți cum funcționează fiecare și care este cel mai bun pentru dvs.

Lucruri de Reținut

Ceea ce trebuie să învățați și să înțelegeți cel mai important, în special pentru comercianții noi, este distincția dintre un portofel cripto și o bursă. De și ambele pot fi utilizate ca instrumente pentru gestionarea monedelor digitale, cunoașterea modului de a le distinge poate fi diferența dintre succes și eșec ca investitor în criptomonede.

Alegerea dintre un portofel cripto și o bursă de schimb este una dintre cele mai importante decizii pe care orice comerciant trebuie să o ia. Ambele vă permit să stocați criptomonede, dar este în sarcina dvs. să decideți care vă va aduce cel mai mult beneficii în călătoria dvs. comercială pe termen lung.

În concluzie, este în sarcina dvs. să vă păstrați Bitcoin-ul pe o bursă sau într-un portofel. Cu toate acestea, stocarea monedei dvs. digitale pe o bursă poate duce la pierderea întregii dvs. sume digitale dacă cineva sparge platforma sau proprietarii o tranzacționează și fug. În plus, stocarea monedei dvs. digitale vă va impune să vă ocupați de probleme precum crearea de copii de rezervă, securizarea și gestionarea portofelului. Mereu cântăriți riscurile înainte de a decide între un portofel și o bursă.

1428 vizite
Distribuie pe