Locale Altele
Miercuri, 21 Februarie 2024
Mie, 21 Feb 2024
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
5 greşeli pe care trebuie să le eviţi atunci când joci ruletă pe mobil
SM Online  - Vineri, 26 Ianuarie 2024

Ruleta este fără îndoială cel mai longeviv şi cel mai popular joc de masă pe care îl poţi întâlni într-un cazino. Adesea menţionată de jucători cu apelativul de regină a jocurilor de cazino ruleta continuă şi astăzi să aibă o mulţime de adepţi pentru că trebuie să o recunoaştem, jocul de ruletă este unul în egală măsură misterios dar şi incitant.

Este cu adevărat magic să vezi cum bila lansată pe roată de către dealer îşi caută locul în una dintre diviziunile roţii şi momentul în care aceasta se hotărăşte să se stabilească pe un număr. Dar oricât de magic ar fi jocul de ruletă poţi face greşeli care să te ducă la faliment aşa că îţi descoperim în rândurile următoare cum să nu ajungi acolo aşa că parcurge-le cu atenţie.

Totodata, ai putea sa iei in considerare si un bonus fara depunere, daca vrei sa-ti gestionezi bugetul cat mai responsabil.

Nu paria pe un singur număr

În varianta de ruletă europeană ai o margine de casă de 2,72% şi 36 de numere pe care poţi paria, numere la care se adăugă şi al 37-lea, numărul 0. Aşadar ai pe ce paria şi unul dintre pariurile pe care le poţi face în acest joc de noroc este să pariezi pe un singur număr.

Acest pariu este cel mai apetisant la jocul de ruletă pentru că oferă şi cea mai mare cotă de câştig, de 35 la 1. Cu alte cuvinte plasezi un pariu de 10 RON şi în caz de câştig ai în cont nu mai puţin de 350 de RON.

Dar acest pariu are şi cele mai mici şanse de materializare deşi oferă şi cel mai mare câştig în caz de reuşită. Cele mai populare pariuri la ruletă sunt cele plasate pe mai multe numere sau cele care se axează pe culoare număr sau felul acestuia, par sau impar, pariuri numite exterioare şi care oferă cele mai mari şanse de reuşită.

Nu te axa pe un anumit număr

Şi jocul de ruletă oferă o mulţime de statistici, mai ales la variantele de joc disponibile în mediul online. Poţi selecta din aceste statistici ce numere ţi se par că au cele mai mari şanse de reuşită dar trebuie să înţelegi că te laşi în acest caz purtat doar pe braţele norocului.

Dar în nici un caz nu te axa doar pe un singur număr, chiar dacă statistica spune că nu a ieşit de multă vreme. Poate că la loto merită cumva să ai o asemenea fixaţie dar acolo sunt mai multe numere în joc şi ai mai multe şanse să prinzi un câştig mai mic.

Dar dacă eşti focusat doar pe un singur număr şansele de reuşită sunt extrem de mici. Chiar dacă ruleta te plăteşte cu 35:1 este greu dacă nu imposibil să pariezi pe un singur număr şi să câştigi în acest fel de mai multe ori. Sfat: joacă mai multe numere şi schimbă-le periodic!

Nu face fixaţie pe pariul culoare

Când se vorbeşte de acest pariu la ruletă toată lumea îţi spune că este cel mai indicat şi cel mai profitabil. Este un pariu care plăteşte cu o cotă de 1:1 şi cum există doar 2 culori pe roata ruletei ai şi cele mai mari şanse de reuşită financiară.

Pariul pe culoarea roşu/negru este de asemenea vehiculat şi în majoritatea strategiilor de pariere din care vom aminti pe cea mai populară, strategia Martingale. Într-adevăr, pariul oferă cele mai mari şanse de reuşită dar nu trebuie abuzat în nici un caz de el.

Dacă culoarea roşu a ieşit de 10 ori la rând eşti tentat să pariezi că următorul număr va avea culoarea negru. Dar nu uita că şansele la ruletă sunt aceleaşi de fiecare dată aşa că poţi avea surpriza să pierzi bani mulţi pentru că ce să vezi, a ieşit din nou roşu!

Stabileşte o limită de miză

Ca de obicei un jucător responsabil va stabili întotdeauna un buget pe care îl va risca la jocul de ruletă. Prin urmare în funcţie de acest buget vei stabili care sunt şi mizele pe care ţi le permiţi pentru a putea rămâne în compania jocului de ruletă un timp cât mai îndelungat.

Ai în ajutor şi anumite platforme care limitează suma de bani pe care o poţi depune zilnic pentru jocul de ruletă. Ideea este să stabileşti suma de joc ideală pentru jocul de ruletă fără să ai probleme în cazul în care o pierzi.

Este important să stabileşti această limita de miză mai ales că joci ruletă oricând şi de oriunde. Ai în acest fel o rutină pe care o respecţi şi care mai ales te va ţine departe de orice pericol, mai ales de pericolul dezvoltării de o dependenţă nocivă faţă de jocurile de noroc.

Nu înţelege greşit ruleta mobilă

Poate că alte jocuri de noroc precum poker-ul sau jocul de blackjack sunt uşor de înţeles, sunt jocuri de cărţi în care acestea au anumite valori pe care să le respecţi. Dar în ruleta mobilă toată acţiunea se învârte în jurul unei bile aruncată pe o roată, o dinamică pe care nu toată lumea o înţelege.

În această fază ruleta poate crea confuzii printre jucători şi să îi facă pe aceştia să abandoneze jocul crezând că este unul prea greu de înţeles. Dar în nici un caz nu se poate spune acest lucru despre jocul de ruletă!

Este poate un joc complicat dar în nici un caz unul greu de înţeles. Mai mult decât atât ai la dispoziţie ghiduri despre acest joc ba chiar şi indicaţii despre joc pe care chiar platforma unde activezi le oferă aşa că nu ezită să le consulţi şi să te convingi că în fond jocul de ruletă este ca orice alt joc de noroc, trebuie să îi cunoşti regulile şi tipurile de pariuri pe care le oferă!

Concluzie

Dacă eşti fan joc de ruletă în nici un caz nu paria pe un singur număr, nu exagera cu pariul pe culoare şi setează întotdeauna un buget de joc pe care să nu îl regreţi în caz de pierdere. Acestea fiind spuse îţi sugerăm un joc responsabil, jocul de ruletă este el însuşi un joc de noroc aşa că încearcă să joci cât mai prudent şi să iei de la jocul de ruletă experienţa de joc pe care ţi-o doreşti!

1566 vizite
Distribuie pe