Locale Altele
Miercuri, 21 Februarie 2024
Mie, 21 Feb 2024
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ceasul inteligent, un capriciu sau o necesitate? Află 7 avantaje ale folosirii acestuia!
SM Online  - Luni, 29 Ianuarie 2024

Ceasul inteligent sau smartwatch-ul este gadget la modă, folosit atât de către adulți, cât și de către copii. Aduce numeroase beneficii, pe lângă faptul că indică ora, poate fi utilizat ca și un telefon inteligent sau chiar mai mult.

Iată care sunt cele 7 avantaje ale utilizării unui smartwatch!


1. Poate fi folosit ca și un telefon, contribuie la efectuarea sau preluarea apelurilor

Un ceas smart poate fi el însuși un telefon smart, cu cartelă proprie, accesibil și ușor de purtat, la care poți iniția apeluri sau poți răspunde. Sau smartwatch-ul poate fi utilizat împreună cu telefonul și poate recepta mesaje sau apeluri. Astfel poți să identifici apelantul în cel mai scurt timp.

2. Oferă acces la diferite aplicații

Prin intermediul unui ceas inteligent poți avea acces la numeroase aplicații care îți pot înlesni activitățile zilnice și care îți pot crește productivitatea la locul de muncă sau în rutina zilnică. Merită pe deplin să îți achiziționezi un smartwatch, pentru a profita și tu de descoperirile tehnologice moderne. Găsești pe altex.ro o mare varietate de modele, din care poți să alegi în funcție de necesitățile tale. Prin intermediul ceasului inteligent poți utiliza aplicații de internet banking, aplicații de orientare, muzică etc. 

3. Monitorizează pulsul și calitatea somnului

O calitate importantă a smartwatch-ului este aceea că ne poate ajuta să identificăm unele probleme de sănătate, în special cele legate de sistemul cardiovascular. Poate monitoriza pulsul, iar unele modele  pot înregistra și tensiunea arterială. În plus, poate ține evidența perioadelor de somn și veghe și să trimită notificări de atenționare în caz că este afectată calitate somnului.

4. Monitorizează activitatea fizică

Un ceas inteligent poate fi un bun însoțitor în activitățile sportive. Poate înregistra numărul de pași, poate înregistra traseul parcurs sau poate face experiența mai plăcută cu ajutorul aplicației de muzică.

5. Poate fi de un real ajutor în monitorizarea copiilor

Smartwatch-urile pentru copii au modele și culori variate și sunt de mare ajutor, atât pentru păstrarea comunicării la distanță părinți-copii cât și pentru monitorizarea locației. Astfel copiii pot avea o mai mare libertate de mișcare și totodată încrederea în forțele proprii crește.

6. Poate fi de ajutor la găsirea telefonului

Se întâmplă de multe ori ca atunci când vrem să plecăm, sau când ne grăbim mai tare, să nu ne găsim cheile sau telefonul. În această situație, ceasurile inteligente sunt de mare ajutor, pentru că au funcția de găsire a telefonului. După activarea smartwatch-ului, telefonul începe să sune la volum maxim.

7. Este un accesoriu la modă

Putem spune că smartwatch-ul este cel mai popular gadget portabil, atât pentru funcțiile sale inteligente, cât și pentru designul său și pentru că oferă o imagine cool purtătorului. Datorită faptului că smartwatch-urile sunt prinse de încheietura mâinii, le face adevărate bijuterii.

În concluzie, profită de minunile tehnologiei, pentru a-ți ușura viața, pentru a desfășura activitățile zilnice în condiții mai bune, pentru a comunica ușor cu toți cei dragi și de ce nu, pentru a fi în pas cu moda. 

Sursa foto: pixabay.com 

 
1583 vizite
Distribuie pe