Locale Altele
Miercuri, 21 Februarie 2024
Mie, 21 Feb 2024
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Icoane moderne în Camera de Vis
SM Online  - Marti, 6 Februarie 2024

Icoanele și iconițele au fost prezente mereu, de-a lungul istoriei, în viața românilor, iar acum aceștia pot să așeze la loc de cinste în casele lor icoane moderne comandate de pe site-ul Cameradevis.ro

În casele bunicilor noștri exista câte-un colțișor amenajat special pentru icoana la care se rugau toți ai casei de fiecare dată când aveau nevoie de ajutorul divinității, dar imaginile cu temă religioasă se regăseau chiar și în apartamentele părinților noștri, în cele mai negre vremuri comuniste.

Cu atât mai mult își merită locul aceste reprezentări ale sfinților din credința creștină în căminele noastre de acum, sub formă de icoane moderne, adaptate la stilul fiecărei case. Fiindcă și noi avem nevoie, constant, de ajutor divin în vremurile pe care le trăim.

Cu imagini inspirate atât din iconografia ortodoxă, cât și din cea catolică, tablourile imprimate pe materiale durabile de cea mai bună calitate pot fi comandate online de pe Cameradevis.ro, iar acestea ajung prin curier oriunde în țară.

1128 vizite
Distribuie pe