Locale Altele
Miercuri, 21 Februarie 2024
Mie, 21 Feb 2024
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Meniul zilei cel mai bun și mai consistent din Satu Mare, la Moara Cu Noroc
SM Online  - Miercuri, 7 Februarie 2024

Moara cu Noroc este o adevărată instituție gastronomică binecunoscută și îndrăgită de sătmărenii care i-au trecut pragul în ultimele decenii ori au savurat micii și berea în după-amiezile de vară pe celebra terasă de la vechea locație de pe strada Avram Iancu.

Mutată recent într-o locație mai centrală, chiar în buricul târgului, pe Bulevardul I.C. Brătianu nr.3, Moara cu Noroc își așteaptă clienții într-un spațiu elegant și cu un concept nou și relativ rar în Satu Mare pentru servirea mesei de prânz: meniul zilei este etalat într-o vitrină tip bufet, iar pofticioșii pot să aleagă în fiecare zi din câte trei ciorbe și trei feluri principale, cu garnituri diferite + desert. Urmărește oferta din fiecare zi pe pagina de Facebook a restaurantului!

Mâncare bună și gustoasă, porții mari, ardelenești, duble în comparație cu ce se găsește la alte restaurante. Totul la doar 28 de lei!

Ai din ce alege și la fiecare porție primești câte-un cupon. Dacă aduni 5 cupoane, ai un hamburger Mc"Ardeal, pe care n-ai voie sa-l ratezi!

Dacă nu ai timp să te delectezi cu toate acestea la fața locului, poți să comanzi și online pe site-ul Moara cu Noroc sau prin telefon la nr. 0747 355 547 și ți se pregătește meniul la pachet. Livrarea gratuită în oraș la minim două pachete comandate!

1098 vizite
Distribuie pe