Locale Altele
Joi, 24 Aprilie 2025
Joi, 24 Apr 2025
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
7 sfaturi pentru dressing-ul perfect - Iata cum sa il organizezi corect
SM Online  - Luni, 13 Mai 2024

Odata ce ai obtinut spatiul si resursele necesare pentru dressing-ul de vis, apare o noua problema: cum sa il organizezi astfel incat sa fie si estetic, si practic?

Desi poti gasi multe sfaturi online legate de acest lucru, astazi vom face o sinteza pentru a vedea ce este necesar pentru organizarea dressing-ului perfect si cum poti atinge acest obiectiv. Hai sa vedem!

Dressing-ul perfect in 7 pasi simpli

1. Umerasele

Poate parea un lucru minor in dressing, insa umerasele sunt foarte importante. Pentru unele de calitate, recomandarea noastra este sa iti iei un set de umerase de pe unicutil.ro, acolo vei gasi cel mai bun raport calitate-pret. Ai grija sa alegi unele de calitate si adecvate vizual cu restul dressing-ului. 

2. Sertarele

Daca stii ca vrei sa depozitezi si accesorii in dressing, precum cravate, curele, ceasuri, bijuterii, genti etc., este ideal sa incluzi si niste sertare in alcatuirea lui. Daca totusi nu te-ai gandit la asta de la inceput, nu este totul pierdut! Poti cumpara cutii de depozitare de la magazinele de specialitate, mai mici sau mai mari, si astfel poti organiza accesoriile conform nevoilor tale.

3. Husele

Pentru cine are un dressing deschis, praful s-ar putea sa fie o problema majora. Daca si tinzi sa aerisesti des, vei vedea cat de mult praf se depune in casa, mai ales intr-un oras aglomerat. De aceea, este important sa folosesti huse speciale pentru haine pentru a le proteja de lumina si praf.

4. Pantofarul

Bineinteles, o parte integranta a unui dressing complet este si pantofarul. Aici, important este sa cureti pantofii inainte sa ii depozitezi pentru a le asigura o viata cat mai lunga si o calitate de exceptie. Bineinteles, recomandarea noastra este sa alegi pantofi de calitate pentru a rezista cat mai mult, dar si spatii conforme de depozitare, unde perechile sa nu stea inghesuite sau fara aer. Daca nu ai un pantofar special, ai grija sa pastrezi cutia fiecarei perechi de incaltaminte pentru a o depozita in ea.

5. Rafturile suspendate

Nu tot ceea ce expunem intr-un dressing poate fi placut ochiului, astfel incat ca sa evitam senzatia de aglomerare si lipsa de estetica, sunt utile rafturile suspendate aproape de tavan. Este un spatiu de depozitare de care putem profita pentru a stoca hainele de iarna pe timpul verii si invers, lenjerii de pat, incaltaminte s.a.m.d. 

6. Modul de organizare

In general, cel mai estetic mod de a organiza un dressing este dupa culoare. Daca nu ai foarte multe culori la haine, atunci poti opta si pentru organizarea dupa marime. In orice caz, esential este sa gasesti modul de organizare potrivit nevoilor tale, deoarece suntem diferiti si avem necesitati diferite.

7. Suporturi adecvate

Este important sa ai suporturi adecvate pentru obiectele de imbracaminte sau incaltaminte care nu au o forma regulata. Spre exemplu, cateva capete de manechin sunt ideale pentru depozitarea palariilor sau a caciulilor. Astfel, te asiguri ca nu isi vor pierde forma cat timp le depozitezi.

In final, ai acum un mini-ghid practic de organizarea a dressing-ului tau astfel incat sa fie ideal pentru nevoile tale. Nu uita insa ca alegerea celui mai bun mod de organizare tine de personalitatea si nevoile proprii, asa ca adapteaza sfaturile la hainele si tipul tau de organizare. Succes!

 
1046 vizite
Distribuie pe