Locale Altele
Miercuri, 19 Iunie 2024
Mie, 19 Iun 2024
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Picături strălucitoare din fântâna tinereții: modalități de integrare a serurilor coreene în rutina de skincare a frumoaselor sătmărence
SM Online  - Joi, 16 Mai 2024

În căutarea secretelor tinereții și ale unui ten de porțelan, foarte multe femei apelează la ajutorul unor produse de calitate și de vază din trusa lor de machiaj: la seruri cu vitamina C și protecție solară. Mai mult decât atât, aceste elixiruri se dovedesc a fi foarte versatile și ușor de adăugat în rutina ta de beauty, indiferent de timpul alocat pentru aceasta.

În acest sens, prezentul articol își propune să-ți dezvăluie o soluție simplă de încorporare a serurilor coreene în rutina ta de skincare. 

Iată cum ar trebui să arate o rutină de îngrijire a tenului conform regulilor femeilor coreene: 

1. Un ten curat 

Înainte de a aplica orice tip de produs de skincare, este esențială și obligatorie o igienizare a feței: începe prin a-ți spăla fața cu apă și cu săpunul preferat de tine, după care clătește-o și șterge-o prin mișcări delicate cu un prosop curat din bumbac. 

2. Un chip tonifiat

Un tonic facial este indicat deoarece hidratează pielea și ajută la reducerea excesului de ulei și de murdărie acumulată de-a lungul zilei. Astfel, după spălarea corectă a feței, îngrijește-ți pielea cu un toner coreean pentru o hidratare lejeră și conformă, care să-ți pregătească chipul pentru următoarea etapă. 

3. Un masaj binemeritat pentru fața ta

Distribuie pe vârful degetelor o cantitate potrivită (de mărimea unui bob de mazăre) de ser și masează-o pe chipul tău prin mișcări delicate din sus în jos, având în vedere zonele cu linii fine și riduri, puncte negre sau arii uscate ale pielii. Optează pentru niște produse originale, naturale și eficiente, precum niște seruri coreene de pe Miglo, și acoperă uniform toată fața și gâtul pentru un rezultat cât mai luminos! 

4. Hidratare și relaxare

Alocă un scurt răstimp pentru ca serul să fie absorbit întru totul de pielea ta. Alege să citești o carte, să asculți un audiobook sau să privești un episod din serialul tău favorit cât timp serul își face magia.

5. O cremă pentru un ten plin de viață și sănătos

După ce serul a fost asimilat, asigură-te să aplici și o cremă cu o formulă lejeră și hidratantă care să complimenteze efectele benefice ale serului coreean. Masează crema „lightweight” cu atenție pe tot chipul, fără însă a exagera. 

6. Finalizează cu un SPF

Dimineața și în timpul zilei, cremele cu SPF sunt necesare pentru protejarea pielii din calea efectelor nocive ale razelor UV. Soarele, dincolo de un aliat, se poate dovedi a fi și un dușman care contribuie în mod negativ la o îmbătrânire precoce a tenului, la apariția de pete pigmentare și în cazuri grave, la cancer de piele. Pentru a împiedica aceste lucruri, aplică o cremă cu protecție solară ridicată pe tot chipul tău de-a lungul zilei. 

7. Un ten împrospătat pe timp de noapte

La finalul zilei, consideră și o mască pentru față tip șervețel sau cremoasă care să-ți garanteze o hidratare adițională a tenului pe timp de noapte. Dincolo de serul coreean și de celelalte produse, o mască pentru față poate ajuta la „repararea” și „reînnoirea” tenului tău, contribuind la un somn mai liniștitor și la o încredere de sine sporită de un look fresh dimineața. 

În concluzie, datorită ingredientelor și formulelor complexe și calitative din care sunt produse, serurile coreene oferă o soluție perfectă pentru un ten lipsit de impurități și tânăr. Iar o rutină existentă poate fi îmbunătățită sau completată prin adăugarea unei astfel de sticluțe miraculoase în regimul tău de înfrumusețare și de self-care. Așadar, îmbrățisează-ți frumusețea nativă și îmbunătățește-o cu această propunere de skincare completată de un ser inovativ și eficient produs după rigorile și tradițiile farmaceutice din Coreea de Sud! 

 
675 vizite
Distribuie pe