Locale Altele
Miercuri, 19 Iunie 2024
Mie, 19 Iun 2024
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Trei pași simpli pentru a-ți cumpăra ultimul model de iPhone cu ajutorul bursei de student
SM Online  - Vineri, 7 Iunie 2024

Studenția este una dintre cele mai frumoase perioade. Vârsta este una în care suntem liberi, ne putem distra în voie, dar, în același timp, întâmpinăm unele obstacole financiare. În funcție de posibilitățile fiecăruia, studenții trec diferit prin această perioadă.

Totuși, cei mai descurcăreți reușesc să se întrețină pe cont propriu chiar dacă continuă să fie serioși în privința studiului. Bursa, de exemplu, este o metodă prin care studentul poate face rost de bani prin obținerea unor note mari în fiecare semestru.

Răsplătește-ți nopțile de studiu cu un cadou pe măsură

Este normal ca în această perioadă în care te concentrezi pe studiu să te mai ajute și părinții cu bani, mâncare, haine și alte cumpărături. Totuși, poate că simți nevoia să obții anumite câștiguri și pe cont propriu. O variantă ar fi ca în timpul vacanței să îți iei un loc de muncă. De asemenea, dacă programul la facultate îți permite poți opta pentru un job part time care te va ajuta să câștigi și experiență. Totuși, cea mai bună sursă de venit pentru un student care are de gând să se concentreze asupra studiului este bursa pe care o primește pentru rezultate excepționale. Chiar dacă nu este una prea mare, dacă iei alegerile potrivite, îți poți achiziționa un produs scump pe care probabil ți-l dorești de mult.

1.   Vinde telefonul vechi

O greșeală pe care o facem mulți dintre noi și pe care trebuie să o eviți este aceea a folosirii telefonului până când acesta se strică. Avem impresia că dacă tragem mult de el scoatem investiția inițială și nu pierdem atât de mult. Totuși, varianta mai avantajoasă este aceea de a vinde telefonul când încă mai funcționează și arată bine. Astfel, vei putea recupera o parte din banii pe care i-ai cheltuit pe el. Cu cât acesta a fost îngrijit mai bine, cu atât vei putea obține mai mulți bani. Aceștia pot fi un avans pentru noul model de telefon pe care vrei să ți-l cumperi.

2.   Alege magazinul potrivit

Întotdeauna este bine ca înainte de a face o achiziție mai costisitoare să studiezi un pic piața. Vei putea face diferența dintre prețurile din magazinele care oferă acel produs și să alegi cea mai bună variantă. De asemenea, s-ar putea să ai noroc în căutarea ta și să găsești o ofertă avantajoasă pentru tine. Pentru un iPhone 15, vezi pe Altex.ro modele și ofertele disponibile și alege varianta potrivită pentru tine. Ofertele de care poți beneficia sunt în avantajul tău. De asemenea, ai posibilitatea de a achiziționa telefonul în rate. Ba mai mult, dacă alegi să vizitezi un magazin fizic vei beneficia de consultanță din partea angajaților. Aceștia îți vor oferi toate informațiile necesare înainte de a face această investiție.

3.   Plătește în rate

Mulți fug de rate, dar acestea pot fi în avantajul tău dacă le folosești așa cum trebuie. Cel mai mare beneficiu este că nu cheltui într-o zi o sumă mare de bani, ci plătești treptat valoarea telefonului. Chiar dacă ai reușit să strângi câteva burse și te-au ajutat și părinții tăi, este bine să alegi ratele pentru a rămâne cu o sumă de bani disponibilă.

Prin urmare, achiziționarea unor produse mai scumpe, dar folositoare și care aduc satisfacție, poate fi realizată chiar dacă momentan ești student și te bazezi pe bursă.

 
174 vizite
Distribuie pe