Locale Altele
Marti, 2 Martie 2021
Marti, 2 Mar 2021
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Un bobtail a câștigat International Dog Show Satu Mare
Florin Răchitan  - Duminica, 14 Aprilie 2013

Un chihuahua de-o palmă era cât pe ce să producă surpriza ediției din acest an a expoziției chinologice International Dog Show organizată la sfârșitul săptămânii în parcarea de la Piața Rex din Satu Mare.
 

 

Cățelul, care a devenit repede favoritul publicului, a câștigat toate selecțiile din ziua a doua a concursului, însă n-a reușit să detroneze bobtailul care a păstrat, astfel, tradiția câștigării concursului de la Satu Mare de către câini din această rasă. De-altfel, câștigătorul de anul acesta este puiul campionului de anul trecut, Jimmy.


 

În cele două zile de competiție, publicul numeros a avut ocazia să admire peste 1.700 de câini din 170 de rase, proveniți din aproape 20 de țări, ceea ce subliniază prestigiul de care se bucură concursul de la Satu Mare în rândul proprietarilor de câini de rasă din toată Europa.


 

Au fost acordate premii la mai multe secțiuni ale concursului, unele fiind înmânate chiar de primarul Dorel Coica și președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef, ei asigurând și sprijinul financiar pentru organizarea acestui eveniment de prestigiu.
 
2041 vizite
Distribuie pe