Locale Altele
Duminica, 5 Iulie 2020
Dum, 5 Iul 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
La Negrești-Oaș se colectează gratuit deșeurile electronice
Primăria Negrești-Oaș  - Joi, 18 Aprilie 2013

Asociaţia Română pentru Reciclare RoRec şi Primăria Oraşului Negreşti-Oaş organizează sâmbătă, 20 aprilie o acţiune de colectare gratuită a deşeurilor electrice şi electronice.

 

Primarul Aurelia Fedorca îi invită pe negreştenii care deţin deşeuri electrice şi electronice să le ducă la punctele de colectare care vor fi amenajate în următoarele locaţii: în curtea Primăriei oraşului Negreşti-Oaş, în parcarea de lângă staţia de carburanţi Petrom, pe strada 1 Iunie - în parcarea de la stadion, în Cartierul Baltă - lângă fosta centrală termică.

 

Organizatorii campaniei oferă şi recompensă pentru cei care se debarasează de deşeuri. Astfel, se oferă patru cupoane valorice x 10 lei pentru combine, vitrine şi lăzi frigorifice, frigidere şi congelatoare,  două cupoane valorice x 10 lei pentru maşini de spălat rufe şi vase, uscătoare de haine şi aparate de aer condiţionat.

 

Pentru alte aparate electronice se organizează tombolă cu premii: 3 mixere, 3 polizoare unghiulare şi 3 fiare de călcat. Extragerea câştigătorilor tombolei va avea loc sâmbătă, de la ora 18:00, la sediul Primăriei.

 

Pentru ridicarea gratuită de la domiciliu a deşeurilor electrice voluminoase, negreştenii pot apela la numărul de telefon 0742.550.071.

 

694 vizite
Distribuie pe