Locale Altele
Joi, 11 August 2022
Joi, 11 Aug 2022
Sâmbătă se deschide ştrandul
Florin Răchitan  - Miercuri, 24 Aprilie 2013

Primarul Dorel Coica şi reprezentantul firmei concesionare, Radu Hosu, au anunţat în cadrul unei conferinţe că ştrandul din Satu Mare se va deschide sâmbătă pentru un nou sezon estival.

 

Totodată au anunţat reduceri serioase la preţurile biletelor de intrare, precum şi facilităţi pentru elevi, studenţi şi pensionari, acestea fiind asigurate în urma negocierilor purtate de primar cu patronul care administrează ştrandul.

 

Astfel, un bilet pentru un adult va costa 15 lei / zi, unul pentru elevi, studenţi sau pensionari din alte localităţi ale judeţului va costa 7 lei, în timp ce pensionarii cu domiciliul în municipiul Satu Mare vor putea intra în ştrand cumpărând bilete de 5 lei.

 

Deocamdată, accesul pensionarilor se va face pe bază de buletin şi cupon de pensie, dar din luna iunie aceştia vor avea la dispoziţie şi abonamente.

 

Radu Hosu a anunţat că sătmărenii vor avea la dispoziţie 7 bazine, la cele pentru copii au fost montate deja tobogane, urmând ca în cursul verii să mai fie montate şi tobogane mari la bazinele pentru adulţi.

 

Cu toate că planurile iniţiale de investiţii nu au putut fi respectate din motive financiare, acestea vor fi continuate în cursul anului, urmând să se finalizeze lucrările de construcţie la hotel şi la complexul de tratament balnear.

1686 vizite
Distribuie pe