Locale Altele
Duminica, 25 August 2019
Dum, 25 Aug 2019
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Gelateria Bianco Milano se deschide cu spectacolul trupei Zurli
Bianco Milano  - Miercuri, 8 Mai 2013

Cu toții avem din când în când nevoie de o pauză: o plimbare, o întâlnire cu un prieten drag, o după-amiază în familie – toate au puterea de a limpezi gândurile și a ne deconecta pentru câteva ore de agitația vieții de zi cu zi.

 

Totuși, există momente când simțim nevoia de a face ceva diferit, de a încerca ceva nou, de a pleca undeva departe: oricât de greu ar părea, în curând aceste momente vor putea fi transformate în realitate mult mai ușor decât am crede.

 

Un loc în care grijile rămân la intrare, unde cei care trec pragul se simt ca într-o vacanță binemeritată, unde momentele petrecute alături de cei dragi sunt transformate în amintiri frumoase, iar bucuria se savurează cu înghițituri mici: aceasta este gelateria Bianco Milano, prima gelaterie autentic italiană din afara Bucureștiului, care își deschide porțile în Satu Mare sâmbătă, 11 mai 2013.

 

Gelato este un desert înghețat, potrivit pe orice vreme și pentru orice vârstă, o bucurie dulce care răsfață și cele mai sofisticate gusturi.

 

Combinarea ingredientelor naturale, proaspete, alese atent din cele mai bune culturi ale lumii - fructe, alune, cafea, fistic sau ciocolată, înnobilate de o bază formată din lapte, smântână dulce şi zahăr, grija și pasiunea unui desăvârșit maestru gelatier italian - iată mixul care transformă orice gelato în mult mai mult decât un desert: o bucurie care se cere savurată cu înghițituri mici, cu oameni dragi alături.

 

Aromele intense ale unui gelato autentic iau naștere firesc, fără să fie nevoie de potențiatori de aromă sau alte adaosuri – procentul scăzut de grăsime nu încarcă inutil textura produsului, astfel că grăsimile hidrogenate, conservanții, antioxidanții sau coloranții artificiali nu își găsesc locul printre ingredientele folosite în crearea unui gelato autentic, iar grija pentru cele mai mici detalii transformă în certitudine, promisiunea pe care o facem cu fiecare linguriță – aceea de a oferi întotdeauna gustul perfect, într-un raport corect calitate – preț, fără vreo urmă de compromis în ceea ce privește sănătatea.

 

Începând cu ora 10:00, copii, părinți, bunici, sunt așteptați cu mic, cu mare, în Piața Libertății pentru un eveniment dedicat bucuriei și momentelor frumoase. Surprize, concursuri, zâmbete, dar mai ales multe porții delicioase de gelato așteaptă să fie descoperite și savurate.

 

Alături de maestrul gelatier italian, care pregătește cu pasiune și pricepere rețetele atent alese de gelato autentic, gașca Zurli vine la Satu Mare să petreacă momente de neuitat alături de cei mai buni prieteni ai săi – copiii. Fetița Zurli, Tanti Prezentatoarea Mirela Retegan, Clopoțel, Zdrăngănel, Zâna Bună și Tura Vura promit o zi plină de zâmbete, jocuri, distracție și gelato, pe scena amplasată în Piața Libertății.

 

Începând cu ora 10:00 și până la ora 18:00, din oră în oră, personajele cele mai iubite de copii vor avea momente speciale la scenă, vor organiza concursuri pentru cei mici, animație, precum și întalniri speciale cu părinții, iar timp de două ore, de la ora 16:00 până la ora 18:00, cea mai mare animație din Satu Mare va încinge atmosfera pe care porțiile de gelato vor fi pregătite să o răcorească.

 

Zâmbete, energie, savoare și bucurie, toate își vor găsi locul începând de sâmbătă, 11 mai, în Piața Libertății, la Bianco Milano – gelateria momentelor dulci împărtășite cu oameni dragi.

1898 vizite
Distribuie pe