Locale Altele
Duminica, 22 Septembrie 2019
Dum, 22 Sept 2019
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
De sărbători, 68 de persoane au acuzat probleme digestive
Spitalul Județean Satu Mare  - Marti, 7 Mai 2013

La Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Satu Mare au primit îngrijiri medicale, în acest sfârșit de săptămână un număr de 412 persoane din care 72 au fost copii.

 

Un număr de 68 de persoane s-au prezentat la UPU acuzând probleme digestive grețuri, vărsături, dureri abdominale, colici biliare etc survenite, probabil, în urma consumului exagerat de alimente specifice sărbătorilor pascale.

 

În noaptea de duminică spre luni, patru copii, de la 5 la 17 ani, din Negrești, au fost internați la secția de Boli Infecțioase a SJU Satu Mare cu suspiciunea de toxiinfecție alimentară. Starea lor de sănătate este bună și urmează să fie externați din spital.

 

Un număr de 11 persoane au ajuns la UPU după ce au fost agresate, șase persoane după ce au cazut de pe biciclete, patru după ce au fost victime ale unor evenimente rutiere.

 

Un număr de 10 pacienți au solicitat asistență medicală după ințepături de căpușe, cinci după ce au fost muscați de câini, iar un copil a fost adus de părinți după ce a fost mușcat de mână de un șobolan.

 

În acest interval de timp s-au inregistrat cinci tentative de sinucidere, patru prin ingestie de medicamente și una prin automutilare.

596 vizite
Distribuie pe