Locale Altele
Vineri, 28 Ianuarie 2022
Vin, 28 Ian 2022
Două accidente mortale pe drumurile din judeţ
Lorena Georgi  - Sambata, 6 Decembrie 2008

O femeie şi un bărbat au murit vineri seara în urma unor accidente de circulaţie, în localităţi diferite ale judeţului.
 
Primul eveniment rutier a avut loc în jurul orei 19.00, la intrarea în localitatea Decebal. Acolo, o femeie de 49 de ani, profesoară la Liceul Economic, a fost lovită de şoferul unui autoturism care circula regulamentar, după cum susţin poliţiştii. Cei de la Poliţia Rutieră spun că femeia  a traversat strada prin loc nepermis şi fără să se asigure.

La nici 15 minute după acest accident, în localitatea Valea Vinului a murit un bărbat de 38 ani, lovit de o maşină. În acest caz poliţiştii nu au reuşit încă să stabilească cine este vinovat, şoferul care circula dinspre Satu Mare spre Pomi sau bărbatul care, beat fiind, a sărit în faţa autovehiculului. Şoferul susţine că bărbatul era căzut pe carosabil atunci când a trecut peste el.

La scurt timp după accidentul de la Valea Vinului, pe strada Principală din Păuleşti, în apropierea restaurantului Melody, doi tineri cu vârste cuprinse între 20 şi 23 de ani au intrat cu un autoturism în şanţ. Şoferul a declarat că a încercat să evite coliziunea dintre maşina sa şi un alt autoturism care intrase în depăşire. Pasagerul din dreapta a suferit răni uşoare, fiind transportat la spital, iar conducătorul auto s-a ales doar cu o sperietură zdravănă.

Tags: accidente  mortale  drumuri  
6078 vizite
Distribuie pe