Locale Altele
Duminica, 5 Aprilie 2020
Dum, 5 Apr 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Un bărbat a înghițit antigel
Spitalul Județean   - Luni, 8 Iulie 2013

La sfârșitul săptămânii, la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Satu Mare s-au prezentat 491 de persoane pentru consultații și asistență medicală.

 

Un bărbat a fost adus cu ambulanța la UPU după ce a ingerat accidental antigel, o substanță toxică provocatoare de complicații majore. Pacientul, bărbat în vârstă de 27 de ani, se află internat în spital și a fost supus dializei renale.


Tot accidental, un copil de 2 ani a ingerat lichid de curățat mobilă. Copilul este internat în secția Pediatrie, iar starea lui de sănătate este bună.

 

Un număr de nouă persoane au ajuns la UPU după ce au fost agresate, iar alte opt după ce au fost victime ale unor accidente rutiere. Două dintre aceste persoane au necesitat internare în spital, una fiind supusă unei intervenții chirurgicale aflându-se în momentul de față internată la Reanimare.


Patru persoane s-au prezentat la UPU după lipotimii cauzate de expunerea îndelungată la soare, două cu semnele insolației, iar șase au primit îngrijiri după ce au fost înțepate de căpușe.

480 vizite
Distribuie pe