Locale Altele
Luni, 26 Iulie 2021
Luni, 26 Iul 2021
Patru accidente rutiere, în acest sfârșit de săptămână
Poliția Satu Mare  - Duminica, 14 Iulie 2013

Polițiștii rutieri au intervenit la sfârșitul săptămânii în cazul a patru accidente rutiere ce au avut în Satu Mare.

Vineri, în jurul orei 15.55, pe Bulevardul Transilvania din Satu Mare, Viorel M. în vârstă de 38 ani, conducând un autovehicul nu a acordat prioritate mopedei condusă de Georg H. de 49 ani, intrând în coliziune cu aceasta. În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a mopedistului. Cercetările în cauză continuă.

 

Tot vineri, în jurul orei 21.00, pe Bulevardul Lucian Blaga din Satu Mare, Cristina I. de 22 ani, conducând un autovehicul, fără a acorda prioritate de trecere unui alt autovehicul, condus regulamentar de Darius B., de 22 ani, a intrat în coliziune cu acesta. În urma impactului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto Cristina I. Cercetările în cauză continuă.

 

Și în noaptea de vineri spre sâmbătă s-au produs două accindete rutiere, unul dintre acestea a avut loc în jurul orei 3.55, pe strada Călineţe din localitatea Turţ. Ioan B., de 42 ani, conducând un autovehicul, fără a adapta viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat într-un cap de pod. În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a pasagerului B.D., de 13 ani. Cercetările în cauză continuă.

 

În jurul orei 2.20, pe strada Victoriei din oraşul Negreşti Oaş, Cristina R., de 24 ani, care, a condus un autovehicul fără a adapta viteza la condiţiile de drum şi a pierdut controlul asupra direcţiei de mers intrând în coliziune cu un stâlp de susţinere a energiei electrice.

 

În urma impactului a rezultat rănirea gravă a pasagerilor Gheorghe F. şi Ionel C., ambii în vârstă de 20 ani. În cursul cercetărilor poliţiştii formaţiunii rutiere din cadrul Poliţiei oraşului Negreşti Oaş, în urma testării cu aparatul etilotest au stabilit că Cristina R, a condus autovehiculul în timp ce avea o concentraţie de 0,72 mg alcool/litru aer expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal, conducătorul auto fiind cercetat în stare de libertate.

1415 vizite
Distribuie pe