Locale Altele
Joi, 23 Septembrie 2021
Joi, 23 Sept 2021
S-a inaugurat rețeaua de canalizare menajeră din Călinești Oaș
Consiliul Județean Satu Mare  - Miercuri, 24 Iulie 2013

Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare Adrian Ştef a participat marţi, la inaugurarea reţelei de canalizare menajeră şi a staţiei de epurare din Călineşti Oaş.

 


Evenimentul a început cu sfinţirea construcţiei de către un sobor de preoţi după care au luat cuvântul Adrian Ștef, preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Eugeniu Avram, prefectul județului Satu Mare, Gheorghe Copil, primarul comunei Călineşti Oaş.

La eveniment a participat şi Ionescu Panseluţa, șef serviciu în cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.

 


Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ștef a mulţumit, ca şi ceilalţi vorbitori, tuturor celor care au şi-au adus contribuţia în cadrul acestui proiect. Adrian Ştef a vorbit despre importanţa fondurilor europene pentru modernizarea satului românesc, despre dezvoltarea uniformă atât a ţării prin grija Guvernelor Tăriceanu şi Ponta şi o dezvoltare echilibrată a tuturor zonelor din judeţ.


Adrian Ştef l-a felicitat pe primarul Gheorghe Copil pentru faptul că a dus la sfârşit acest proiect atât de important pentru regiune şi pentru locuitorii în ciuda piedicilor.

 

Date tehnice:

 

Denumire investiție : Rețea de canalizare și stație de epurare ape uzate în comuna Călinești Oaș, județul Satu Mare

Proiectant - SC Timat Impex SRL Cluj Napoca

Executant - SC Flowtex SA și SC Cristal Marica SRL

Valoare investiție -  4.477.720 lei

Lucrare începută conform OUG NR 7/2006

Lucrare finalizată prin Programul Național de Dezvoltare Locală contribuția MDRAP, PNDL 2013 – 500.000 lei

Lungime canalizare – 9.951, 12 ML

 

1170 vizite
Distribuie pe