Locale Altele
Joi, 22 Octombrie 2020
Joi, 22 Oct 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Boschetarii au incendiat acoperișul unui bloc de pe Ostrovului
Primăria Satu Mare  - Sambata, 21 Septembrie 2013

În cursul nopţii de vineri spre sâmbătă a izbucnit un incendiu de proporţii la acoperişul blocului nr.4 situat pe strada Ostrovului din municipiul Satu Mare.


 

La locul incendiului s-au deplasat primarul Dorel Coica, împreună cu viceprimarul Radu Roca, prefectul Eugeniu Avram, respectiv şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Someş" Satu Mare, colonelul Dan Gheorghe. De asemenea, au fost mobilizate şi echipaje ale E-ON Gaz şi Electrica.Ajunşi la locul incendiului la câteva minute după ora 02.00, pompierii militari au constatat că ardea acoperişul blocului pe o suprafaţă de aproximativ 750 metri pătraţi, cu posibilităţi de propagare la apartamentele situate la etajul IV.


Locatarii imobilului au fost evacuaţi în toiul nopţii de către pompieri, poliţişti şi jandarmi. Din fericire nu s-au înregistrat victime, însă pagubele materiale se ridică la suma de aproximativ 50.000 lei. Intervenţia s-a încheiat la ora 05.15.


 

Edilul-şef, împreună cu viceprimarul Radu Roca și vicepreședintele Consiliului Județean, Mircea Govor, au dispus în cursul dimineţii luarea unor măsuri urgente de îndepărtare a tablei zincate de pe acoperişul blocului, urmând ca în cursul zilei de duminică să fie îndepărtată cenușa.

 

De asemenea, poliția locală a primit dispoziție ca în această perioadă să monitorizeze zona cu mare atenție pentru a preveni eventualele furturi din locuințele din blocul afectat de incendiu.


1497 vizite
Distribuie pe