Locale Altele
Sambata, 22 Ianuarie 2022
Sam, 22 Ian 2022
Poveste de Crăciun cu Radio Transilvania
Lorena Georgi  - Vineri, 19 Decembrie 2008

Peste 400 de copii din 18 centre de plasament din judeţ şi asistaţi maternal au primit joi daruri de Crăciun, în cadrul unui eveniment organizat de Radio Transilvania.
 
„Poveste de Crăciun” este o tradiţie deja, fiind organizat împreună cu partenerii: Teatrul de Nord, Cluburile Rotary, Rotaract, Artemis şi Grupul Vocal Acapella.

Cei peste 400 de copii invitaţi în Povestea de Crăciun au avut ocazia să urmărească spectacolul „Motanul Încălţat”, pus în scenă de actorii Teatrului de Nord special pentru ei. După ce timp de o oră au urmărit cu sufletul la gură aventura motanului din scrierea lui Charles Perault, în foaierul Teatrului au fost aşteptaţi de Moş Crăciun, care le-a oferit daruri.


Povestea de Crăciun nu se putea desfăşura fără ajutorul voluntarilor de la colegiile naţionale „Mihai Eminescu”, „Doamna Stanca” şi „Ioan Slavici”, precum şi al celor de la liceele Unio, „Traian Vuia” şi „Eliza Zamfirescu”. Sponsorii evenimentului au fost ALCONOR SRL, Valentin Macec, Diasim Style, Eugenia Sabău şi Inedit SRL. Valoarea unui pachet a depăşit 10 lei, iar sponsorizările au fost realizate prin Fundaţia Maria.Tags: poveste  craciun  radio  transilvania  
2087 vizite
Distribuie pe