Locale Altele
Vineri, 28 Februarie 2020
Vin, 28 Feb 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Paznic de la Fuşle Security, călcat de un automarfar
Lorena Georgi  - Vineri, 19 Decembrie 2008

Un angajat al societăţii de pază Fuşle Security din Satu Mare a murit vineri seara, după ce a fost lovit de un automarfar care transporta furaje de la Mateszalka spre Vetiş.
 
Bărbatul în vârstă de 50 de ani ieşise pe podul din faţa unui depozit de materiale de construcţii aflat pe strada Aurel Vlaicu, în zona industrială a Sătmarului. Deşi victima era în timpul orelor de serviciu, patronul societăţii nu a putut să precizeze ce căuta acesta în drum. Martorii spun că cel mai probabil a ieşit pe pod să fumeze o ţigară.


Conducătorul auto, un cetăţean maghiar în vârstă de 35 de ani, a declarat că nu a văzut pietonul pe drum decât atunci când a fost prea târziu şi nu a putut evita impactul. Acesta a mai declarat că urcase de câteva ore la volan, nu băuse nimic şi nici nu era obosit. El susţine, de asemenea, că nu a depăşit viteza de 70 km la oră.


Primele cercetări efectuate de poliţişti arată că paznicul este cel vinovat, deoarece nu avea ce să caute pe carosabil fără să se asigure. Impactul a fost atât de puternic încât cadavrul victimei a fost găsit în şanţul de pe marginea drumului.


Contactat telefonic, inspectorul şef al Inspectoratului Teritorial de Muncă Satu Mare, Cristian Sasu, a precizat că deşi paznicul se afla în timpul orelor de serviciu, accidentul nu este considerat de muncă, întrucât prezenţa victimei pe carosabil nu este justificată.

Tags: paznic  fusle  security  accident  
3060 vizite
Distribuie pe