Locale Altele
Marti, 19 Ianuarie 2021
Marti, 19 Ian 2021
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Peste 150 de şoferi au protestat împotriva majorării taxei auto
Florin Răchitan  - Luni, 22 Decembrie 2008

Programat iniţial pentru mijlocul săptămânii, dar amânat din cauza lacunelor organizatorice, marşul de protest al şoferilor sătmăreni împotriva majorării taxei auto s-a desfăşurat sâmbătă, cu permisiunea Primăriei, concomitent cu acţiuni similare organizate în mai multe oraşe ale ţării.
 
La evenimentul de la Satu Mare au participat aproximativ 150 de conducători auto cu maşinile lor, ei parcurgând distanţa dintre Ştrand şi Centrul Nou într-un vacarm general cauzat de claxonarea continuă.

O altă formă de protest a fost inscripţionarea propriilor maşini cu sloganuri împotriva taxei auto, care a fost triplată începând cu 15 decembrie, ca urmare a uneia dintre ultimele ordonanţe ale Guvernului Tăriceanu.


Ajunşi pe platoul din Piaţa 25 Octombrie, protestatarii au strigat lozinci anti-taxă şi anti-guvern, până ce subprefectul Octavian Lazin le-a explicat că este foarte posibil ca noul guvern instalat în aceste zile să anuleze ordonanţa cu pricina.

În final, protestatarii i-au înmânat subprefectului Lazin o petiţie semnată de toţi participanţii, pe care acesta le-a promis că o va trimite noilor guvernanţi.Tags: taxa  auto  protest  satu mare  
1500 vizite
Distribuie pe