Locale Altele
Miercuri, 1 Aprilie 2020
Mie, 1 Apr 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Doi sătmăreni au murit de Crăciun
Lorena Georgi  - Luni, 29 Decembrie 2008

Doi sătmăreni au fost găsiţi morţi de Crăciun, după ce unul a ars în somn, iar celălalt a murit îngheţat într-un canal. Victimele au fost găsite de pompieri, însă în niciunul dintre cazuri nu s-a putut face nimic pentru salvarea lor.

În a treia zi de Crăciun, dimineaţa la ora 8.00, pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit  la o casă în municipiul Satu Mare, pe strada Căprioarei nr.  48. Ajunşi la locul intervenţiei, pompierii au constatat că incendiul a fost lichidat de către fiul proprietarului. Din păcate, în incendiu şi-a pierdut viaţa proprietarul casei, Constantin T., în vârstă de 48 ani. Acesta a adormit cu ţigara aprinsă în mână.

Tot sâmbătă, 27 decembrie, la amiază, Detaşamentul de Pompieri Satu Mare a intervenit în Dara pentru scoaterea unui cadavru dintr-un canal. Pompierii au spart gheaţa din canal şi au scos la suprafaţă cadavrul unui bărbat de 57 ani. O echipă de poliţişti cercetează cazul pentru a identifica circumstanţele în care a ajuns acolo bărbatul.

Tags: morti  craciun  satu mare  
1333 vizite
Distribuie pe