Locale Altele
Duminica, 27 Septembrie 2020
Dum, 27 Sept 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
La ISU „Someș” Satu Mare va avea loc Ziua Porților Deschise
ISU „Someș” Satu Mare  - Luni, 24 Februarie 2014

Cu prilejul aniversării a 81 de ani de la înfiinţarea Protecţiei Civile în România, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ,,SOMEŞ’’ al  judeţului Satu Mare, va desfăşura  o serie de activităţi de informare şi prevenire a dezastrelor din sfera protecţiei civile.

Astfel, joi, 27 februarie, în intervalul orar 11.00-14.00 la Hypermarketul Auchan şi în Piaţa 25 Octombrie,  se vor organiza puncte mobile de informare preventivă  pentru distribuirea unor materiale informative.

De asemenea, în data de 28 februarie, cu aceeaşi ocazie, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „SOMEŞ” al judeţului Satu Mare,va organiza Ziua Porţilor Deschise la următoarele locaţii (Detaşamentul de Pompieri Satu Mare, Secţia de Pompieri Carei, Staţia de Pompieri Negreşti Oaş, Garda de Intervenţie nr 2. Taşnad şi  Garda de Intervenţie nr 2. Turţ), în intervalul orar 10.00-14.00, prilej cu care se va prezenta tehnica din dotare, iar cei interesaţi pot intra în contact cu cadrele inspectoratului  pentru a-şi forma o imagine cât mai concretă  despere activitatea instituţiei.   

623 vizite
Distribuie pe