Locale Altele
Vineri, 5 Iunie 2020
Vin, 5 Iun 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Vântul puternic a rupt mai mulți copaci. Unul a căzut peste o mașină
ISU „Someș” Satu Mare  - Duminica, 16 Martie 2014

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ,,SOMEŞ” al judeţului Satu Mare, a fost anunţat vineri, la ora 12.57,  că în Municipiul Satu Mare, Aleea Universului bl. U7 în urma vântului puternic, un copac s-a rupt şi a căzut peste un autoturism Dacia Logan proprietatea lui P.H.D.

La faţa locului s-a deplasat Detaşamentul de Pompieri Satu Mare, cu o autospecială de descarcerare sub comanda Plt.adj. Florescu Nicolae. 

S-a acţionat pentru degajarea copacului de pe autoturism cu ajutorul moto- ferăstrăului cu lanţ (drujbă) şi a accesoriilor din dotare. A fost avariat autoturismul ( pavilionul, parbrizul, luneta spate, geamurile laterale). Intervenţia s-a încheiat la ora 13.35.

Tot din cauza vântului puternic, pe DJ  108 M  între localităţile  Carei si Tiream  un copac s-a rupt şi a căzut pe carosabil blocând un sens de circulaţie.

La faţa locului s-a deplasat Secţia de Pompieri Carei , cu o autospecială de descarcerare  sub comanda Plt.adj.sef. Meghişan Florin . 

 S-a acţionat pentru degajarea copacului de pe carosabil cu ajutorul moto-ferăstrăului cu lanţ (drujbă) şi a accesoriilor din dotare.

Intervenţia s-a încheiat la ora 17.23.

669 vizite
Distribuie pe